banner32

Anaokulu öğrencilerinden fedakârlık dersi

Başakşehir Mimarsinan Anaokulu öğrencileri, ‘Başakşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Anaokulu öğrencilerinden fedakârlık dersi
3-6 yaş gurubundan öğrencilerin yer aldığı ziyarette çocuklar, barınaktaki hayvanları heyecan ve merakla izledi. Güzel havanında etkisiyle piknik havasında geçen ziyarette anaokulu çocukları belediyenin ikramlarını tattılar.
Fedakârlık dersi veren küçükler
 
Harçlıklarından topladıkları paralarla barınaktaki hayvanlara yem alan minikler, bu durumdan çok mutlu olduklarını ve barınaktaki hayvanları çok sevdiklerini söylediler.
 
Birkaç yıl öncesinde Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlattığı “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında buradayız diyen Anaokulu Psikolojik Danışmanı Şeyma Tantan: “Topluma mal olmuş değerler çocuklarımızla yeniden buluşturuluyor. Biz de okulumuz olarak her ay bir değer belirliyoruz ve bu ayki konumuz da “fedakârlık”. Çocukların harçlıklarından bir miktar ayırmalarını istedik. Biriken parayla da barınaktaki kedi ve köpeklere yem aldık. Başakşehir Hayvan Barınağı çok iyi durumda olduğu için burayı tercih ettik. Amacımız bir değeri daha çocuklarımıza güzel bir şekilde aşılamaktı böylelikle başarmış olduk” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35