banner29

Altınşehir’de Çifte Sevinç

İmar barışı ile ülke genelinde iskan sevinci yaşanırken Başakşehir’in Kanal İstanbul’a nazır mahallesi Altınşehir’de, ruhsat sorununun çözümü ve 3. Havalimanı – Halkalı Metro Hattı’na başlanması ile çifte sevinç yaşanıyor.

Altınşehir’de Çifte Sevinç
 Yıllardır inşaat ruhsatı verilemeyen bölgede yola terk ve yoldan satın alma gibi işlemlerinin yapılmasının ardından ruhsatını alan vatandaş evini yapabilecek.

 

Altınşehir’de mahalle sakinleri çifte sevinç yaşıyor. Uzun yıllardır imar ve ruhsat sorunu yaşayan Altınşehirliler, artık yola terk ve yoldan satın alma gibi işlemleri yapabilecek ve ruhsatlarını alarak hayallerindeki evleri inşa ettirebilecekler.

 


Müjdeyi Başkan Kartoğlu verdi


Mahalle sakinlerinin uzun zamandır beklediği müjdeli haber, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’ndan geldi. Altınşehir Tepe Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kartoğlu, mahalle sakinlerine yıllardır bekledikleri sevinçli haberi “metro bonusu” ile iletti.  

 


“Altınşehir, gerçekten ‘altın’ şehir olacak”


Başkan Kartoğlu, “Uzun süredir uğraşıyoruz. Artık Altınşehir’de yol terki sorununuz kalmadı. Hayırlı, uğurlu olsun. Ben hep söylüyorum; Altınşehir çok güzel olacak, çok değerli olacak. Altınşehir, gerçekten ‘altın’ şehir olacak” dedi.

 


Altınşehir’e metro müjdesi


Başkan Kartoğlu’nun Altınşehirlilere müjdesi ruhsat sorununun çözümüyle sınırlı kalmadı. “Sizlere bir müjde daha vereyim” diyen Kartoğlu, “Bu bölgeden geçecek olan Halkalı –  Olimpiyat Stadı – Kayaşehir – Arnavutköy - 3. Havalimanı Metro Hattı’nda da çalışmalara başlandı. Bu metro hattı ile hem yeni havalimanına hem de İstanbul’un farklı noktalarına metro konforuyla ulaşabileceksiniz” diye konuştu. 

 

Mahalle sakinleri, Başkan Kartoğlu’nun ruhsat sorunu ve yeni metro ile ilgili verdiği müjdeli haberleri uzun süre alkışladı. Yıllardır bu haberi beklediklerini belirten mahalle sakinleri, evlerini gönüllerince yapabilecek olmanın ve ulaşımda metro konforuna kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35