banner25

Aksaray Bekarlar Kasabası derneği çalışıyor

(Niğde) Aksaray Bekarlar kasabası derneği Başakşehir Altınşehir'de uzun süredir hemşehrileri ile dayanışma içinde bir çok etkinliğe imza atıyor... Yaşar Avcu'nun dernek başkanı olması ile hedefler büyüdü...

Aksaray Bekarlar Kasabası derneği çalışıyor

Aksaraylılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar AVCU,  Ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
 
Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 
 
Aksaraylılar  Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar AVCU, Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden M.Ali Yücel, Ali Yedier ve Ak Parti Altınşehir Mahalle Başkanı Fahrettin AVCU ile Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Güneyisi'yi makamında ziyaret etti.
 
 
Başkan AVCU " Başakşehrimizin Altınşehrine Altınkale olduk; Anadolunun güzide şehri Aksarayımızdan getirdiğimiz değerlerimizle huzur, güven ve kaynaşmanın istikrarlı mimarlarıyız. Bölgemizde 10.000 kişi üzerinde bir nüfuzu bulunan derneğimizin bugüne kadar hep güzel anılarla hatırlanması ve bu güzellikle karşılanması bizi onurlandırmaktadır dedi.

Bu bağlamda hedefimiz Anadolu hoşgörüsü ile önce toplumumuzu kaynaştırmak ve kucaklaştırmak, hemşerilerimin sinerjileri ile de bölgemiz için üzerimize düşen sorumlu STK olma noktasında gereğini yapmaktır.

Sivil Toplum Kuruluşları toplumun çimentosudur" diyen AVCU, "biz Başakşehrimizin huzur, istikrar ve daha müreffeh bir noktaya taşınması ile grur duyarız. Bencil bir tutum ile sadece kendi hemşerilerimizi değil, bölgemizdeki tüm STK lar için birikimimizi sunmaya hazırız. 

Bu noktada Aksaray dan bölgemize gelip burayı yurt edinen hemşerilerim hamdolsun ki bundan önce olduğu gibi gelecekte de bu değerlerin mihenk taşı olacaklardır, herkes kendi nufuz alanına hakkıyla hakim olup üzerine düşen sorumluluğu yerine getirebilirse inanıyorum ki sahip olduğu güzelliklerle çok daha yaşanılabilir bir Başakşehir inşa edebiliriz" dedi.

Fatihin İstanbulu fethedinde ilk olarak gelenek, görenek ve asil değerleri olduğu için Aksaraylı ecdadımızı İstanbula  getirdiğini ve ilgili semte Aksaray adını verdiğini belirtip bu noktada sahip oldukları önemi bir kez daha hatırlattı.

Kapodokya Dernekler Birliği İle İstanbul genelinde 200.000 üzeri kişiye hitap ettiklerini belirterek bu potansiyelin etkinliğinde İstanbulumuzun çok şey kazanacağını belirtti.

Çeşitli konularda istişareler yapılan görüşmede karşılıklı dilek ve temenniler paylaşılarak ziyaret tamamlandı.
 
Yaşar AVCU Kimdir?
 
1984 yılında Aksarayda doğdu.

2001 yılında Kocaeli Üniversitesini kazandı.

2003 yılında Ekonomistler Platformu İl Koordinatörü oldu.

2004 yılında Ekonomistler Platformu 33 ülkede 20.000 üye arasında 100 kişilik yönetici kadrosuna seçildi.

2005 yılında Anadolunun Genç Liderlerinn kurulmasına katkı sağladı. Halen Toplum Ve Demokrasi Derneği Teşk.Komt.Başkanı.
 
2006 yılında TÜGGİP Hareketini gönül dostlarıyla kurdu, halen genel başkanlığını sürdürmekte.
 
2007 yılının Anadolunun Genç Girişimcisi seçildi "Hedef".  "Young Leaders and Enterprisers " projesine genç lider olarak seçildi. ABD, İngiltere ve Almanya ya davet edildi.

Türkiye'nin 30dan fazla ilinde bir çok bireyle birebir görüşmeler gerçekleştirdi. 40'a yakın üniversitede konferans ve seminerler gerçekleştirdi, Girişimci ekipler kurdu.
2008 yılında Kıbrıs'ta askerliğini tamamladı ve Teğmen unvanını aldı.
Kapadokya Dernekler Birliği STK'larının fahri danışmanı.

2009 yılında Toplum Ve Demokrasi Derneği, Demokrasi Kuşağı Yaz Okulu Projesi, Tarık El Hashımı ve Hugh Pope gibi Konferansları ve bir çok toplantıda organizatör oldu, AB sürecinde STK Diyalog Toplantıları-3 porgramında 5000den fazla katılımcıya Genç Girişimciler adına fikirlerini anlattı.

AB Bakanlığı ve AB Bakanlık Müşaviri Sn.Tuna Bekleviç ile ortak projeler gerçekleştirmekte.
 
 İstanbul Üniversitesi Ekonomi Zirvesi, Çanakkale Girişimcilik Zirvesi ve Mart 2012 de gerçekleşecek TÜGGİP-CEO Camp 2012 organizasyonunu ekibiyle organize etmektedir.

Haber Servisi :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Berkant olmez
Berkant olmez - 12 yıl Önce

Baskanim tebrik ediyorum, onca isin arasina bu sorumluluk buyuk fedakarlil

AHMET KIMIK CHP İLCE BAŞKANI GULAGAC AKSARAY
AHMET KIMIK CHP İLCE BAŞKANI GULAGAC AKSARAY - 11 yıl Önce

EVET SEVGLİ HEMŞERİLERİM BİLDİGİNİZ GİBİ BEKARKAR KASABASI KÖYE DÖNUŞUYOR O KASABA KASABA OLANA KADAR NE GUCLUKLERLE KASABA OLDU KASABA DEMEK BİR ŞEHİRİN YARISI DEMEK KASABALI HEMŞERİLERİM AKP YE FUL OY VERDİ NEDEN BELDİYEM KAPANIYOR DEMİYOR NEDEN TEPKİ YAPMIYOR İSTANBULDALARIN KEYFİ YERİNDE TUZU KURU KUSURA BAKMAYIN NEN ELEŞTİRECEGİM ELEŞTİRMDEDE HAKLIYIM AMA GEL GÖRKİ YARIN ARAC GEREC MEMUR ARKADAŞLARIMIZ AKSARAY ÖZLE İDARE YE GİDİNCE KASABA BOŞ BİR YER KALINCADA O ZAMAN KİM UZULMEZLER BEN GERCEKLERİ YAZIYOM BUYURUN KASABA SİZİN BANA GÖRE ÖNEMLİ DEYİL AMA YAZIK OLACAK SAGILARIMLA AHMET KIMIK CHP İLCE BAŞKANI GULAGAC

YUSUF ÖZÇİFTÇİ
YUSUF ÖZÇİFTÇİ - 10 yıl Önce

CHP GÜLAĞAÇ BELDE BAŞKANI .AKP YE FUL OY VERDİLER DİYOR BAŞKA PARTİMİ VARKİ VERELİM EĞER KENDİNİZE OY İSTİYORSANIZ GEÇMİŞİNİZE BAKIN DERS ÇIKARTIN BİRAZ.MİLLETİN DİİNİİ DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIN ZATEN HEP OY UĞRUNA BÖYLE RASTGELE KÖYLERİ BELDE YAPTILAR

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35