banner29

AKİM'e Mevlüt Uysal Rahatsızlığı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve kurmaylarınca geçen hafta sonu Ak Parti İstanbul il başkanlığında yapılan toplantıda 5 ilçe hariç diğer adayların belli olduğu bir şekilde medyaya sızdı. Kamuoyu tepkisini ölçmeye çalışan Ak Partili yetkililer Başakşehir adayı için ciddi bir tepki aldıklarını duymaktayız. AKİM'i telefon yağmuruna tuta seçmenler bu adayı istemiyoruz tepkilerini ortaya koydu.

AKİM'e Mevlüt Uysal Rahatsızlığı
Seçmen Ak Parti bu hatayı yapamamaz diyor 

Haber ihbar hattımızı arayan çok sayıdaki okurumuz bizler bu ilçede yaşıyoruz. Belediye başkanımız sayın Mevlüt Uysal'ın 5 yılda toplumun bir çok kesimi ile kavgalı olduğunu sizin gazetelerde hep okuduk.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Başbakan Erdoğan ve Parti yetkilileri Mevlüt Uysal'ı yeniden aday yaparak ilçemize haksızlık yapmamalıdır. 

İsmini açıklamak istemeyen bir okurumuz " Ak Parti genel başkan yardımcılarından ve İstanbul Milletvekili olan birisinin Mevlüt Uysal'ın başında olduğu belediyeden kurucu başkanı olduğu bir derneğin dergisi için 350 bin TL bedeli 2013 yılı belediye bütçesinde ödediği aynı genel başkan yardımcısınında aday olması için Mevlüt Uysal lehine karar verdiğini açıklayarak bu kadar da olmaz"dedi.

Uysal Kimlere Hakaret etti ?

Güvercintepe Mahalle muhtarı İbrahim Dinç, Güvercintepe Hacı Bektaş*ı Veli cemevi başkanı Rıza Sorucu, ATV muhabiri İlhan Tanrıöver, Ak Partinin kuruluşundan günümüze HAPİS cezaları almak dahil maddi ve manevi bir çok bedel ödeyen gazetemizin kurucusu ve imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'e bayram günü caminin kur'an kursu bölümünde mülki idare amirlerinin gözü önünde hakeret etmesi,Prof.Dr.Nihat Bingisu, Güvercintepe mahallesinde sokaklarımızı yapın diye makamına giden heyete hakaret, (Muhtar bu durmu tutanak ile İmza altına almış) 

Kiler 25 kat rezidans yapmasın diye protesto eylemi yapan Komşu İnisiyatifi üyelerine, Belediyede çalışan gençlerin Ak parti kongresinde il delegeliği için kendisine oy verilmediğini iddia ederek bir çok genci işten çıkararak ekmeği ile oynaması iddiaları bir zamanlar yüksek ses ile canlandırıldı. Kendi personelinden bir çoğunu Bahçeşehir'de sürgüne gönderdiğini bilmeyen yok.

Elimzide bu konuda bir sürü isim var. Kurban Bayramında elektrik akımına kapılarak telef olan 30 baş büyüğk hayvan'ı haber yaptığımız için  hakkımızda dava açtı.
.... daha onlarca vukuat yazılabilir...Ancak şimidlik bu kadarı yeter. 

Başka ilçede kadın kolları başkanı ve 3.5 yıl yardımcılığını yapan aday adayı var mı ?

Ak Parti üst düzey idarecileinin mesuliyeti bu konuda çok büyük. Bu iki olay bile başkandan ciddi bir rahatsızlığın olduğunu göstermez  mi ?  Kurucu Başakşehir Ak Parti kadın kolları başkanı Özlem Erol  ve 3.5 yıl yardımcılığını yapan Mahmet Şahin başkanın çalışmalarndan memnun olsa aday olurlar mıydı ? 

Bir basın kurumu olarak Uysal ile alakalı en çok eleştirel haberi yapan bir basın kurumu olarak Ak Parti yetkililerinin anket yaparken (eğer yaptılarsa) bizim gibi ilçeyi yakından bilen kişilerle görüşmeyi düşünmemişler mi ?  

Veya kendi partilileri olan kadın koları başkanı ve eski belediye başkan yardımcıları ile,kurucu ilçe bakanı ile konuşmayı denememişler midir ?

Bu son uyarımız olacak  

Ak partinin İstanbul'da 26 ilçe belediye bakanı var. Bir çokları ile tanışıp çalışıyoruz. Mevlüt Uysal gibi halkı ile kavgalı başka bir belediye başkanı tanımıyoruz.

Bizler dört yıldır başkanın hata ve eksikliklerini yazdığımız ve bu ilçenin seçmeni olduğumuz halde yazdıklarımız dikkate alınmıyorsa başkan Uysal yeni döneminde zulimlerini ve hakaretlerini daha da artıracaktır.

Çünkü ilk döneminde yüzlerce kişiye hakaret ettiği sabit olduğu halde ve o insanların tamamı yaşladaığı halde AK PARTİ yeniden başkanı aday yapacaksa seçmenin elinden gelecek olan tek şey seçimi alma ihtimali olan en yakın adaya oy vermekten başka tercih bıramayanlar bu işin vebalini çekemezler.

Biz son kez Ak Partili yetkililere hatırlatmamızı yapıyoruz. BEŞERİ MÜNASEBETLERİ ÇOK KÖTÜ OLAN başkan Uysal'ı yeniden aday gösterirken neye dayandınız ?  Bu konuda vicdanınız rahat mı ? 


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih Tepe
Fatih Tepe - 10 yıl Önce

Ak partili yetkililere sesleniyorum... Kesinlikle sayın çetineri dinlemelisiniz... Her seferinde aynı şeyleri geveleyerek tekrarlıyorsa kesin bir yarası var... Sözlerine kulak verin... Ayrıca sayın çetinere bir sorun bakalım... Kalbi kırık olan kadın kolları başkanı neden aday tanıtım toplantısında belediye başkanına verdiği desteklerden ötürü tekrar tekrar teşekkür ederek memnuniyetini dile getirmiş.. çok ayıp özlem hanım...

ha birde nedense sizin çakma ihbar hattınıza ismini vermek istemeyen seyirciler başvuruyor... son uyarıyı yapacak özgüveni de nereden kendinizde gördünüz şaşırdım... gazetecilik oynamaya devam edin... ben mevlüt beyi tanıdım... yanlışları olabilir herkes insan ama buradan saydırdığınız kadar samimiyetsiz biri değil. şikayetçi olan stklar nedense hep muhalefet partililer. o masum, mazlum bşk. yrdmcılarını da bir araştırın bakalım neden görevden alınmışlar. işin aslını bilen vatandaşlar esnaflar sizin gibi düşünmüyor... yorumumu yayınlamanızı dileyerek tşk ediyorum

rafet
rafet - 10 yıl Önce

hüseyin çetiner yapıyor bu haberi haberin içinde yine hüseyin çetiner var ! her haberinde neden sow yapma geregi duyuyorsun anlamıyorum açıkcası her eliştiri yazında ben hapis yattım ben oyle yaptım böyle yaptım eger yaptıysan birşey sende kalsın SOW yapma mübarek ,

sema
sema - 10 yıl Önce

O adamdan baskan filan olmaz. Basaksehirde satmadigi bosluk kalmadi. Yolsuzluk buradada var fakat kimsenin bu adami yargiladigi yok. Hala her boslugu doldurmayi planlayan bir adam nasil aday kabul edilir aklim almiyor. Anca siritan kellesinin fotografini etrafa asmakla kalir. Boyle yapmacik para duskunu adamdan belediye baskani olmaz. Insallah insanlar koyun olmaktan cikar da bu adama oy vermezler.

murat unal
murat unal - 10 yıl Önce

ben akp kuruldu kurulalı ak partılıyım baskan mevlut uysal yalan yanlış bır ımar verdıler onuda gerı aldılar burdan soruyorum baskan ne zaman altınşehıre gevercın tepeye geldıde vatandasa bır konuşma yaptı bunun yuzunden ne arsa para edıyor nede mıllet rahat evlerımız ne zaman yıkılacak dıye beklıyor aynı ölümü bekleyen hastalar gıbı ben ve bır çok kışı mevlüt beye oy vermeyecek yorumumu yayınlarsanız sevınırım

Meryem
Meryem - 10 yıl Önce

Özlem hnm ın yıllarca teşkilatında çalışmış biri olarak ona haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Yaptığı her işte ne kadar başarılı olduğunu bilmeyen yok. belediye başkanlığını da en iyi şekilde yapacağını onu tanıyan herkes bilir.Bu adaylık bu görevi de iyi yapacağını düşündüğü için ve tüm kadınların da önünde iyi bir örnek olmak içindir.Ak parti adına kazanılmış ve kaybedilmemesi gereken çok önemli bir şahsiyet.Kendisine tüm hayatında başarılar diliyor ve siyaseti bırakmaması içinde ısrar ediyorum.Ona daha çok ihtiyacımız var

Mehmet Alptekin
Mehmet Alptekin - 10 yıl Önce

Fatih bey neden Mevlüt Uysal'ın avukatlığını yapıyorsunuz adam kendisi avukat ve belediyenin bir çok avukatı var.Hüseyin Çetiner elbette parti için ödediği bedeller söyleyecek bunda ne sakınca var sizce ? Mevlüt başkanımız bana göre de çok kötü birisi değil ama beşeri ilişkileri de iyi olduğu söylenemez umarım. İyi olan 30 Mart 2014 de gülsün...

Süleyman
Süleyman - 10 yıl Önce

Hüseyin Çetiner ve ekibini yıllardır DİM DİK durarak haber yaptıkları için kutlarım. Mevlüt başkanın vukuatları az değil.Ben de 4.Etapta ikamet
ediyorum.Gazeteniz ve web tv niz ile konuşak isterim bana yardımcı olun lütfen.

mustafa
mustafa - 10 yıl Önce

allah aşkına bır guvercıntepelı olarak 5 senede kac defa geldı guvercıntepeye haaaa geldı akşamları kendı yandaşlarının evıne bu sefer mevlut akp yi bitirir.herhangı birisi ayakkabısını koysaydı akpn den alırdı ama mevlutcugumlen zor.heseyın abı ADAMIN KARAKÖKÜNÜN ÇARPANISIN


SIRADAKİ HABER

banner34

banner35