banner32

Ak Partili kadınlar Özgecan’a yapılanı unutmadı

Ak Parti İstanbul Kadın Kolları öncülüğünde İstanbul’un 39 ilçesinde aynı anda vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ailesinin acısına katılmak ve yapılan vahşiliği kınamak adına ilçelerin en kalabalık mekanlarında sessiz bir protesto başlattı.

Ak Partili kadınlar Özgecan’a yapılanı unutmadı
Özgecan’a yapılan bize yapılmıştır

Ak Parti İstanbul il kadın kolları yaptıkları pankartlar ile “ÖZGECAN’A YAPILAN BİZE YAPILMIŞTIR!” sloganıyla 39 ilçede eş zamanlı olarak çalışma gerçekleştirdi.


İstanbul Times Haber Merkezi / Hande Orta

Anı defterine siz de düşüncelerinizi yazabilirsiniz

AK Parti’de kadın emeğinin en büyük simgeleri olan AK Noktalar, bugünden itibaren Özgecan için açıldı. Özgecan için hazırlanan pankartların asıldığı AK Noktalarda açılacan taziye defterleriyle, halk Özgecan’ın acısını ve kadına karşı şiddetle ilgili fikir ve düşüncelerini paylaşacak.

İstanbul Times Zeytinburnu Ak Noktada yapılan etkinliğe katıldı

AK Parti İstanbul Kadın Kollarının öncülüğünde eş zamanlı 39 ilçede düzenlenen etkinliğinin Zeytinburnu kısmını tak,ip eden İstanbul Times Gazetesi ve www.istanbultimes.tv halkın görüşlerini aldı.

Ak Parti Zeytinburnu kadın kollarının düzenlediği etkinliğe Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı ve meclis üyesi Bilal Akgül, ilçe başkan yardımcısı Nurgül Makasçı ve kadın kolları başkanı Ayşe Budak başta olmak üzere çok sayıda kadın kolları yönetim kurulu üyesi katıldı.

Bilal Akgül gazetemize yaptığı açıklamada bu yapılan vahşiliğin hiçbir din ve hiçbir inançta yeri yoktur. Partimizin üst düzey yöneticileri ve başbakanımız yapılan bu vahşiliğin cezasız kalmayacağını ifade ettiler.Özgecan kızımızıa Allah’tan rahmet ailesine de başsağlığı diliyorum dedi.

Ak Parti Zeytinburnu Kadın kolları başkanı Ayşe Budak ise yapılanın konuşulacak hiç bir tarafı yok. Mekanı cennet olsun ailesine de başsağlığı dilerim dedi.

www.istanbultimes.tv de izleyebilirsiniz… 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35