banner29

Ak Parti Başakşehir Kadın kolları Serap Özdemir'e emanet

Başakşehir Kadın Kolları 4. Olağan İlçe Kongresi Bahçeşehir Muhsin Ertuğrul Sahnesinde Yapıldı.

Ak Parti Başakşehir Kadın kolları Serap Özdemir'e emanet
7 Haziran 2015 seçiminde ter akıtacaklar 

Kongreye , MKYK Üyelerinden Ebru Ateş, Nurten Şahin ve Zülfiye Fusün Kümet , İstanbul Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Çiğdem Tuncel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri , İlçe Başkanları, Belediye Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri
  ve Tüm Başakşehir Teşkilatı Katıldı.

Başakşehir Times Haber Merkezi  

Kongre, Divan Oluşumundan Sonra  Kadın Kolları Başkanı Sevgi İlhan’in Açılış Konuşması İle Başladı. Sevgi İlhan Konuşmasında Başkanlık görevini ailevi sebeplerden dolayı bıraktığı İçin Çok Üzgün Olduğunu dile getirdi.

Ardından Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve ana kademe İlçe Başkanı Ayhan Özgürel birer konuışma yaptı. Daha Sonra  Kongreye Tek Aday Olan Serap Özdemir konuşmasında   “Sayın Başbakanımız ve Kurucu Genel Başkanımızın Talimatıyla Kapı Kapı Dolaşarak, Başakşehir’in  Nezih İnsanlarıyla Birebir Görüşmeler Yaparak, Oylarımızı Arttırmaya Devam Edeceğiz. Çaldığımız Her Kapıda Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Olan Sevgi ve Güven Sayesinde İşimizi Daha da Kolay Yapacağız. Ak Partimizin Başarısı Devam Edecektir. Ak Parti Davası, Sevdası 13 Yıllık Bir Sevda Değildir. Millete Hizmet Davasıdır. Millete Hizmet Sevdası Başlangıcı ve Bitişi Olmayan Bir Sevdadır. Bu Sevdayı Gönlümüze Düşüren Rabbimize Hamd  Ediyorum . Bu Değerli Görevi Gurur ve Onurla Taşıyacağım. Bu Kutlu Görevi Devralırken Siz Kıymetli Hanım Kardeşlerimle Çok Güzel Bir Çalışma Yapacağıma, İstanbul’da En İyi Çalışan, En Çok Oy Alacak İlçe Olacağımıza İnanıyorum. Allah Bizleri Ölene Kadar Bu Millete Hizmet Etme Gücü Versin. Hizmetlerimiz Bizi Bu Dünyada Yücelttiği Gibi Huzuru Mahşerde de Yüceltsin. Bizleri Bu Gün Bir Araya Getirdiği Gibi O Gün de Bir Araya Getirsin. Sizleri Önce Allah’a Sonra Da Birbirinize Emanet Ediyorum. Sözlerime Burada Tamamlarken 4. Olağan Kongremizin Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum”  Şeklinde Konuştu.

Başakşehir Kadın Kolları 4. Olağan İlçe Kongresi Sonucunda, Tek Aday Olan Serap ÖZDEMİR Tüm Delegelerin Oyunu Alarak Başakşehir Kadın Kolları İlçe Başkanlığına Seçildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35