banner25

Agatha Christie’nin Gizemi Başakşehir’de Çözüldü

Dünyanın en iyi polisiye roman yazarları arasında ilk sırayı alan Agatha Christie’nin unutulmaz eseri “On Kişiydiler”, Başakşehir’de sahneye taşındı. Yeşilçam’ın unutulmaz aktörü Ediz Hun’un da sahne aldığı oyun, Başakşehirli tiyatroseverler tarafından merak ve heyecanla izlendi.

Agatha Christie’nin Gizemi Başakşehir’de Çözüldü

Kültür ve sanatın şehri Başakşehir’de, birbirinden güzel tiyatro oyunları tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Dünyanın en iyi polisiye roman yazarları arasında ilk sırayı alan Agatha Christie’nin unutulmaz eseri “On Kişiydiler”, Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi.

Yeşilçam’ın usta oyuncusu sahnede

Yeşilçam’ın unutulmaz aktörü Ediz Hun’un yanı sıra Oya İnci, Ali İl, Pelin Turancı, Fatih Özacun, Hakan Akın, Özdemir Çiftçioğlu, Cengiz Eşiyok, Ilgın Angın ve Ozan Altuntaş, başarılı performanslarıyla göz doldurdu. Oyunda, birbirini tanımayan on kişinin başından geçen gizemli olaylar anlatıldı. Owen isimli çiftten Zenci Adası’nda verilecek parti için davet mektubu alan farklı meslek grupları ve farklı kişiliklere sahip on kişiyi konu alan oyun, Başakşehirlilere keyifli bir tiyatro akşamı yaşattı.

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35