banner32

6.Kuruluş Yıldönümüne Doğru…

İstanbul Times Gazetesi 6.Kuruluş yıl dönümü özel sayısı 100.000 TRAJLI olacak. ÇETİNER yayın grubundan yapılan açıklamada ürün veya hizmetini tanıtmak isteyenler reklam birimimizin 0212 - 415 82 05 nolu telefonu aracılığı ile irtibata geçebilirler denildi...-

6.Kuruluş Yıldönümüne Doğru…
Bu güçten siz de yararlanın 
 
İstanbul Times Gazetesi Yayın Kurulu, Maksut Konyar başkanlığında gazete merkezinde toplandı.Toplantının ana gündem maddesi, 6 Şubat 2013’de yapılacak olan 6.Kuruluş yıl dönümümüz ile alakalı yapılacak çalışmalar hakkında oldu.
 
Başakşehir Times Haber Merkezi

HEP İLERİYE
 
Yayın Kurulu Başkanımız Maksut Konyar, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İstanbul Times gazetesi ve haber portalı, kurulduğu günden beri hep ileriye doğru gelişmenin hesabını yaptı.

Geçen süre içinde yazarlarımızın yazdığı makaleler ve imza attığımız haberlerle gündem belirledik. 6.Kuruluş yılımıza özel basımını yapıp İstanbul geneline dağıtacağımız 100.000 tirajlı gazetemiz bana daha şimdiden heyecan veriyor.

İsterim ki reklam verenlerimiz bu imkandan yararlansın. 6.Kuruluş yıl dönümüzün bir önceki muhteşem etkinliğimizden daha da güzel olacağına şüphem yoktur.”
 
ALTIN SAYI
 
Genel Yayın Yönetmenimiz Müslüm Aktürk ise şöyle konuştu: “Gazetemizin kurucusu Sayın Hüseyin Çetiner’in istişareye çok önem vermesi İstanbul Times’ın ortak akıl sayesinde hak ettiği yerlere geldiğine inanıyorum.

6.kuruluş yıl dönümüz için planladığımız ve adını ALTIN koyduğumuz 100.000 tirajlı özel sayımız gücümüze güç katacaktır. Gazetemiz İstanbul’a yayın yaptığı için yerel olabilir.

Ancak İstanbul’un bir çok devletten büyük olması ve gazetemizin yaptığı muhteşem çalışmalar sayesinde yerel düşünüp global hareket ettiğimiz için bir çok ajans bizi yerel değil ulusal gazete statüsünde değerlendiriyor.
 
Otuz yıldır basın ve yayın sektöründeyim ancak İstanbul Times Gazetesi gibi ilkeli ve düzenli büyüyen bir yerel gazete görmedim. İnşallah 6.yılımız münasebeti ile yapacağımız kokteyl ve plaket takdim törenimiz ile daha da güzel işlere imza atacağız.” 
 
BAŞARI HEPİMİZİN
 
Kurucumuz ve Yayın Kurulu Üyemiz Hüseyin Çetiner, söz konusu toplantıda özetle şeyle dedi: “Öncelikle yayın kurulundaki arkadaşlarım başta olmak üzere geçtiğimiz sürede her ne surette olursa olsun gazetemize emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bugüne kadar bir çok zorluk ve güzellikleri aynı anda yaşadık. Zorlular karşısında yılmadık. Güzellikler karşısında şımarmadık. Yaşadığımız her şeyin yaratıcıdan geldiğine inanarak çalışmalarımıza devam ettik. Geçtiğimiz sürede elde ettiğimiz başarılar beni ziyadesi ile mutlu ediyor.

Allah ömür verirse 6 Şubat 2013’de 100.000 tirajlık sayımız ile başarılarımızı perçinleyeceğiz. Bu başarı sadece bizim değil bize reklam veren, bizi okuyan ve okutan tüm okurlarımızın da bu başarıda payı olduğunu belirtmek isterim. Özellikle geçen 5 yılda her zaman yanımıza olan birkaç dostuma buradan teşekkür etmek isterim.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın’a, yardımcısı Gökhan Kasap’a, Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı’ya,ülkemizin ilk ve en önemli sağlık kurumlarından birisi olan AVRASYA HOSPİTAL’ın kurucusu Opr.Dr.Sayın Hüseyin Urlu ve Genel Koordinatör İbrahim Urlu’ya, IRMAK GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yüksel Akgül’e, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Sayın Bahattin Ünver’e, Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Sayın Özgür Karabat’a, Mimar Süleyman Uluocak ve isimlerini teker teker sayamadığım tüm destekçilerimize, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.” dedi
 
Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35