banner25

60 bin Başakşehirli aynı sofrada iftar yapt

Başakşehir Şehir Stadı çevresinde düzenlenen sokak iftarı siyaset ve futbol dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ev sahipliği yaptığı etkinliğe; Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Eski Milli Güreşçilerimizden Hamza Yerlikaya, Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları katıldı.

60 bin Başakşehirli aynı sofrada iftar yapt
İstanbul Başakşehir Spor Kulübü stat ve tesislerinin açılışı nedeniyle, stat çevresinde düzenlenen iftar için ilçe sakinleri etkinlik alanını doldurdu. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan Sokak İftarında 60 bin Başakşehirli Ramazan’ın bereketini paylaştı.


Başaşkehir Times Haber Merkezi 

 

‘Türkiye’nin bayramı 10 Ağustos olacak’

 

İftar sonrası katılımcıları selamlayan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yaptığı konuşmada, “Geçen sene Sular Vadisi’nde düzenlediğimiz sokak iftarımızı stat açılışımız nedeniyle Başakşehir Stadı çevresine taşıdık. 60 bin kişi aynı sofrada iftar açtık. Başakşehir Başbakanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’ın kurduğu bir ilçe. Pek çok projenin ev sahibi olan ilçe. Yakında Başbakanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz. İşte o zaman ülkemiz çok daha güzel günler görecek. Stadımız, pek çok özelliği ile Türkiye’de bir ilk, stadımızı Başbakanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan ile açacağız. Bu stadımızı açılışına kadar Başbakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız yakından takip etti.

Stadımız, Başakşehir Spor Kulübü’nün stadı olarak hizmet verecek. Seyircisi ile oyuncusu ile Stadımız örnek olacak. 29 Ağustos’ta ilk maçımız var. Gelin bu ilk maçta stadı tıklım tıklım dolduralım. 30 Martta şahsımı seçtiniz, çok teşekkür ediyorum. Asıl 10 Ağustos’ta Başakşehirlilerden Sayın Başbakanımıza oy bekliyoruz. Bizzat kurucusu olduğu ilçede, Başbakanımıza en çok oy çıkaran ilçe olmalıyız. Asıl Türkiye’nin bayramı 10 Ağustos olacaktır.

Başbakanımız Diyarbakır Mitinginden geliyor. Türkiye’de bir ilk yaşanacak, Başbakanımız maç yapacak, onu destekleyelim. Allah (c.c) sevdiklerimizle ağız tadıyla bir bayram yapmayı nasip etsin. Bizler gibi burada iftar yapamayan Müslüman kardeşlerimiz var. Onlar içinde dua edelim.” Dedi.

 

Sokak iftarı sonrasında,İstanbul Başakşehir Spor Kulübü stat ve tesislerinin açılışı Başbakan R. Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35