banner25

28 Şubat süreci fotoğraflarla anlatıldı

İnanca vurulan darbe olarak tarihimizde yer alan 28 Şubat süreci düzenlenen bir fotoğraf sergisinde anlatıldı.

28 Şubat süreci fotoğraflarla anlatıldı
Başakşehir Belediyesi tarafından 28 Şubat panelinde açılışı gerçekleştirilen sergiye ilçe okul öğrencileri yoğun ilgi gösteriyor. Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi fuaye alanında yer alan 28 Şubat sergisi dönemi fotoğraflarla yeniden gözler önüne seriyor. Gazete haberleri bölümünün de yer aldığı sergide 150 fotoğraf yer alıyor. Her gün ilçe sakinleri ve okul öğrencilerinin ziyaret ettiği sergi Nisan ayı başına kadar açık kalacak.
 
‘28 Şubat başörtülülere yapılan zulümdür’

28 Şubat sergisini gezen öğrenciler düşüncelerini şu sözlerle paylaştı.
 
Şevval Kurnaz: “7. Sınıftayım. Mehmet Emin Saraç İmam Hatip Lisesi’nde okuyorum. 28 Şubat süreci ablalarımızın özgürlüğüne yönelik bir saldırıydı. 28 Şubat sergisi yaşadıkları zulmü olduğu gibi anlatıyor.”
 
Şeyma Kar: “28 Şubat başörtülülere yapılan zulümdür ve ben çok üzülüyorum. O dönemde başörtülü kişiler okullara alınmıyordu, başörtülü öğretmenler derslere giremiyordu. Çok şükür biz başörtümüzle okuyabiliyoruz.”
 
Emirhan Karagöz: “28 Şubat başörtüsüne yapılan eziyetlerdir. Müslümanlığı ortadan kaldırmak için yapılmıştır. 28 Şubatların bir daha yaşanması için insanların inançlarına uygun giyinmelerine izin verilmelidir.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35