banner25

15 Temmuz Gazi ve Şehit yakınları birarada

15 Temmuz Gazileri Afrin’de Mehmetçik ile omuz omuza savaşmak istiyor.

15 Temmuz Gazi ve Şehit yakınları birarada
 15 Temmuz Gazileri Afrin’e gitmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım istedi.

 

Gaziler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. “ Gazi arkadaşlarımızla beraber isteğimiz Cumhurbaşkanımızdan bu savaş seferberliğine bizleri de katmak ve Mehmetçiğimizle beraber operasyonlara katılmamız Bu memleket için gazi olduk şehitlik mertebesine ulaşmak istiyoruz. ”

 

15 Temmuz Gazi ve Şehit Yakınları Başakşehir’de düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Programa Kaymakam Kazım Tekin, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz katıldı. Kahvaltı sonunda vatanın birliği bütünlüğü ve Afrin’deki Mehmetçiğimiz için dua edildi. Fetö Terör Örgütünün 15 Temmuz’da düzenledikleri hain darbe girişimine dur demek için Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın çağrısıyla milyonlar sokaklara dökülmüştü. Tankların önüne bedenlerini siper eden gazi ve şehitler o zaman ülkemizi kurtarmıştı. Şimdi ise Türk ordusunun Afrin’e düzenlediği operasyonda Mehmetçiğimizin yanında yer almak için, Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’ndan yardım istediler. Kartoğlu; ”Bu kahramanlıklarınız ve fedakârlıklarınız bizim varlık sebebimiz olmuştur. Sizlerin ve şehitlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz ancak Mehmetçiğimiz sizler için savaşıyor” dedi

 

Gazi Yakını Billur Yazıcı ise 13 yaşındaki oğlunun Mehmetçiğin yanında savaşmasını istedi ”15 Temmuz Gazi eşiyim.  Evet, zorlu bir süreçten geçtim, Ağır travmalar yaşadım. Anlatılmaz. Yaşanır diyeyim. Ama şuanda. Yine eşim  Mehmetçiğin yanına gidiyorum dese kesinlikle dur demem ve şuanda oğlum 13 yaşında, oğlumun da oraya gitmesini isterim... Bende gitmek istiyorum. Sayın cumhurbaşkanıma sesleniyorum. Bu vatan bölünmeyecek. Böldürtmeyeceğiz  Tek vatan  Tek millet. Cumhurbaşkanım arkanızdayız”

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35