banner25

102 Sivil Toplum Kuruluşu Bir Araya Gelerek Başakşehir’de CHP Dedi

102 sivil toplum kuruluşu Başkanı bugün bir araya gelerek, Başakşehir’de CHP iktidarı için çalışma kararı aldı.

 102 Sivil Toplum Kuruluşu Bir Araya Gelerek Başakşehir’de CHP Dedi
Toplantı esnasında konuşan katılımcılar örgüt iradesinin önemine vurguda bulundular. Ön seçimden % 67 oy alarak Başakşehir’de Belediye Başkan Adayı olacak Özgür Karabat’a seçim sürecinde her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler.

Toplantıda saha çalışmasından, araç giydirmeye, ev ziyaretlerine kadar her türlü katkıyı sağlayacaklarını belirten katılımcılar ayrıca ev ziyaretlerine de katkı sunacaklarını ve listelerini kendi aralarında yaparak Özgür Karabat’a sundular.

Başakşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Karabat, bu kadar kalabalık bir sivil toplum kuruluşun bir arada destek için toplanmasında ve verdikleri destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özgür Karabat sözlerine şöyle devam etti ‘‘ İlçe Başkanı olduğum ilk günden itibaren Başakşehir Halkı Cumhuriyet Halk Partisine inandı. Çok zor görünen seçim yarışını sadece yedi bin gibi çok az bir oy farkı ile kazanamadık ve sadece ilçe başkanlığımın yirmi sekiz gününde bu başarı gerçekleşti. Ama şimdi daha güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi var . Başakşehir’de seçimi kazanacağız’’ dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35