banner32

Transfer 444 havaalanların olduğu her yerde

İstanbul Times Gazetesi bundan sonra her sayısında marka değerine yatırım yapan firmalarla söyleşiler yaparak ülkenin kalkınmasına katkı yapan şirketlerimizi ve markalarımızı daha geniş halk kitlelerine sunmak adına yeni bir çalışma başlattı.

Transfer 444 havaalanların olduğu her yerde
İlk söyleşide; 4.000 adet araç ile servis taşımacılığı yapan TUREX TURİZM’in önemli bir kolu olan My Turex, havaalanlarının olduğu her ilde hali hazırda tam teçhizatlı kadrosu ile hizmete sunduğu Türkiye’de bir ilk olan Transfer 444 markasının çalışmaları ve sağladığı avantajları hakkında Genel Müdür Celal Kalkan ile Esenyurt’ta bulunan genel merkez binasında keyifli bir söyleşi yaptık.

Başakşehir Times Haber Merkezi 
Celal bey öncelikle bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederek ilk sorumuzu sormak isterim. Transfer 444 ne demek kısaca bilgi verirmisiniz?
 
MyTurex Transfer 444 Türkiye’de 81 vilayette tüm alt yapı konseptini hizmete hazır halde sürdürülen bir markadır. Ayrıca Türkiye’nin dışında çok yakın bir zamanda projesi tamamlanma aşamasında olan Transfer 444 dünyada birçok ülkeye özel transfer hizmeti veren bir marka olarak yoluna devam edecektir. Çünkü çok ciddi yatırımlarda bulunduk. Bu yatırımlarımızın tüketicilerimize gerçekten kendilerinin VIP olduklarını hissettirmemiz gerektiğini ve en ekonomik şekilde olmasına dikkat ettik. Umuyoruz ki tüketicilerimiz bundan çok çok memnun kalacaklardır.
 
Şu an Türkiye’nin birçok vilayetinde hizmet veriyorsunuz toplamda kaç aracınız bu işe istihdam edilmiş durumda?

Ş
imdilik 6 ana bölgede yoğun olmak üzere toplamda 300 araçla transfer hizmetine tahsis ediyoruz.
 
Sizin dışınızda bu tür bir hizmeti veren başka bir firma varmı? Var ise aranızdaki fark nedir? 

Evet var. Transfer 444 kendi yazılımı, Çağrı Merkezi ve Müşteri İlişkileri olan tek firmadır. Çağrı merkezimizde 65 personel ve aynı zamanda 15 personelde müşteri ilişkilerinde çalışmaktadır.
 
Sizin çalışma statünüz nedir? Ticari taksi değilsiniz, kiralık araç değilsiniz kendinizi nasıl tarif ediyorsunuz peki ? 

Bununla beraber My Turex Transfer 444 ün içinde sıralarsak eğer,

1- Özel Transfer:Müşterimizin belirlediği ikametgahtan Havaalanına   
    ulaşım.
2-  Özel Araç Tahsisi:Özel Şoförü ile birlikte yarım gün veya tam gün 
    kiralama.
3-  Butik Transfer :Çeşitli kapasiteli araçlar ile kişilere mahsus araç 7-9-14-    16-27-29-45 kişilik koltuk kapasiteli gezi ve turlar içinde ayrıca 
     müşterilerimizin isteyeceği 1. Noktadan 2. Noktaya ulaşım hizmeti.
4-     Toplu Paylaşımlı Transfer:Özel shuttle hizmetleri minibüs-midibüs ve   
      otobüsler ile toplu paylaşımlı transfer hizmetleridir.
  
Havaalanlarında Kiralık araç firmaları var yolcular neden Transfer 444’ü tercih etsin?

T
asarruf ederler, zaman kaybı, trafik stresi ve yol bilgi eksikliği bizde yaşanmaz.
 
Malatya havaalanından merkez’e gitmek için 39.00 TL istiyorsunuz Havaş yolcu başına 6 liraya servis hizmeti veriyor yolcular neden sizi tercih etsin? 
 
Havaş toplu taşımaya özel bir araçtır. Hâlbuki kişi bizim Transfer 444 aracımız ile 3 kişi gideceği istikamete kişi başı 13,00 TL.’ye gelmektedir. Havaş’ın Otobüsünden de en az 40 dakika önde varacaktır. Çünkü Transfer 444 hem zamanında hem de konforlu bir şekilde tüketicilerin ulaşımını sağlayacaktır. Zaman ve konforu isteyen tüketicilerimize bu sistem faydalı bir hizmet olacağına inanmaktayız
 
Siz Bitlislininiz örnek vermek gerekirse memlekete giderseniz havaalanında neden Transfer 444’ü kullanırsınız?

Kiş
i ve Kişilere güvenli, konforlu, rahat ve huzurlu bir ulaşım sağlayacağı için.
 
Celal bey 4000 araç sadece TUREX TURİZM bünyesinde çalışıyor şu an bir de Transfer 444 hizmete girdi bu kadar büyük bir filoyu yönetmek zor olmuyor mu? 

Tureks Turizm şu anda alt yapı projesi, oto kontrolü, haberleşme sistemi 11.500 adet araca organize olabilecek şekilde planlanmıştır. Biz bunun sadece 3’te 1’ini kullanmaktayız ve her projeyi sistemli uyguladığımız ve temelimiz kuvvetli olduğu için teknolojiyi de değerlendirdiğimiz içinde filoyu profesyonellerle yönetmek zor olmuyor.
 
Kısaca okurlarımıza hakkınızda biraz bilgi verebilirmisiniz?

0
7.06.1966 Bitlis doğumluyum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. 1996 yılından beri Turizm sektöründe Yönetici olarak görev yapmaktayım. 2001 yılında kurmuş olduğumuz; personel ve öğrenci taşımacılığı, turizm ve araç kiralama alanlarında hizmet vermekte olan Turex Turizm’in Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür’lük görevini sürdürmekteyim. 
 
Son olarak okurlarımıza neler söylemek istersiniz?
 
Yeni bölgeler, paylaşımlı transfer hizmetlerimiz ve yurtdışı destinasyonlarıyla çok daha geniş bir alanda isteyen müşterilerimize tüketicilerimize güven, konfor, eğitimli personellerimiz ile hizmet vermekten onur ve şeref duyacağımızı bildiririz.
 
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
(Kaynak gösterilerek söyleşimiz yayınlanabilir)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35