banner29

Özeren; Türkiye'de sanayici olmak zor

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi içinde yer alan Çorapçılar Sanayi sitesi başkanı Kazım Özeren İstanbul Times Haber Ajansı (İTAH) na sanayicilik ile alakalı önemli şeyler söyledi...

Özeren; Türkiye'de sanayici olmak zor
Fabrika çarkları içinde söyleşi yaptığımız Kazım Özeren Sanayici olmak zor dedi

İOSB.içinde yer alan Çorapçılar Sanayii sitesi başkanı ve CHP Başakşehir Meclis üyesi Kazım Özeren sektör ile alakalı gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'e bir çok konuda samimi cevaplar verdi.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Sektör hakkında bilgi alabilirmiyiz ?

ÇİN'den sonra dünyanın ikinci büyük Çorap üreticisi ve ihtacatçısı olduğumuzu ifade eden Çorapçılar Sanayi sitesi başkanı
Özeren Kalite ve model olarak  dünyaya hitap ettiğimizi ifade ederek sanayicinin önünü kesen yüksek girdi maliyetleri olmazsa dünyanın merkezinde yer aladığımız için belki de Çin'i geçebilirdik dedi.

Satışlarınız nereye ?

Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesine ihracat yapıyoruz. Dağıstan da da Fransa'da da müşterimiz var.Önümüzdeki yüksek enerji bedelleri makul seviyeye çekilirse satış yapmayacağımız ülke kalmaz.

Onurcan narkası bir çok yerde var

Özellikle çocuk grubunda bir birinden fantezi ve ilginç modleler ürten Onurcan maraksı bügün dünya üzerinden daha çok yerde bulunabilirdi diyen Özeren üretimlerinin önemli bir kısmını da "Private Label" yani müşterilerinin etiketi ile  yaptıklarını ifade etti. 

Aynı zamanda siyasette yapıyorsunuz yorucu bir işiniz var neden siyaset ?

Aslında sadece kendimizi düşünsek siyaset yapmadan işimizden evimize gidebiliriz. Ama bizim de bu ülkeye karşı sorumluluklarımız var. İşimizin dışında CHP.den Başakşehir belediye meclis üyesi görevimiz var.

Şahıs olarak yaptığım her işten zevk alarak çalıştığım için ortaya kaliteli işler çıkıyor diyen Özeren siyasette dik duruşun çok önemli olduğunu ifade etti.

Son olarak neler söylemek istersiniz ?

Ticarete yeni atılacak gençlerimiz 6 ayda zengin olmayı düşünmesinler.
Zaten bir Çin atasözü derki 6 ayda zengin olmaya çalışan birisi bir yılda asılır diye.

Başarı kolay ulaşılan bir yol değil. Özellikle İstanbul Times ve Başakşehir Times'ın yaptığı özgür yayınları çok beğeniyorum ve siteleriniz ile gazeteleriniz den ciddi olarak istifade ettiğimi söyleyebilirim dedi.

Zaten insan yaptığı işi severse orada başarıdan başka bir şey konuşulmaz. Sevmez isede başarısızlık kaçınılmaz olur.

Yayın grubu olarak size en kalbi duygularımla başarı dileklerimi sunuyorum.İyiki varsınız iyiki ilkeli yayın yapıyorsunuz diyen Özeren toplum yararına önemli işler yapıyoruz dedi.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35