banner32

Seçilir Seçilmez Vatandaşa Gitti

Başakşehir'de ikinci dönem Belediye Başkanlığı'na seçilen Mevlüt Uysal, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını almadan vatandaşlarla buluştu, seçimde kendisine verilen destekten ötürü teşekkür etti.

Seçilir Seçilmez Vatandaşa Gitti
2. beş yıllık dönemde Başakşehir'in Şehremini seçilen Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Güvercintepe Hz. Ali Camii'nde öğle namazı çıkışı vatandaşlarla bir araya geldi, önümüzdeki döneme dair fikir alışverişinde bulundu. Mazbatasını almadan vatandaşla buluşan Belediye Başkanı Uysal, seçim sürecinde gösterdikleri sağduyulu tavır, seçimde kendisine gösterilen teveccüh ve destek için teşekkür etti.


İmar sorunu çözülecek

 

"Seçim dönemi boyunca gelen Güvercintepe'nin yıkılacağı şeklinde asılsız ve yalan ifadelere prim vermediğiniz ve bizlere güvendiğiniz için teşekkür ediyorum" diyen Başkan Uysal, "Bizlere güvendiniz destek verdiniz. Böylece üzerimizdeki yükü artırmış oldunuz. Bizler de daha çok gayret sarf edip buranın tüm sorunlarını önümüzdeki dönemde çözmek için çalışacağız. Buradaki en büyük problem olan imar sorununun çözümü için Kanal İstanbul'un açıklanmasını bekliyoruz. Kanal İstanbul Başbakanımız'ın dediği gibi buraya yakın bir yerden geçerse ve bu durum çözülürse İnşallah buradaki tüm sorunları çözeceğiz. Güvercitepe'ye kapalı pazar yeri yapacağız. Gençlerimiz için spor merkezimizde yapılacak. Parklarla ilgili çalışmalar sürüyor. İnşallah spor merkezinin yanına havuz da yaptıracağız" diye konuştu.

 

Uysal, Hz. Ali Camii'nde toplanan Güvercintepelilerin sorularını cevapladıktan sonra tebrikleri kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35