banner29

Zuhal Olcay Büyüledi

Kendine özgü duruşu ile hayranlarınca “mükemmellik abidesi” olarak tanımlanan Zuhal Olcay 17 Mart Cumartesi akşamı Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

Zuhal Olcay Büyüledi

Beyaz Perde, tiyatro, müzikaller ve televizyon oyunculuğu, yorumculuğu ile çok yönlü sürdürdüğü sanat yaşantısının hemen her noktasında zirvede yer almayı başarabilen Zuhal Olcay, İstanbul’un en güzel ve en yeni konser mekanlarından biri olarak gösterilen Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde, unutulmaz bir konsere imza attı.


Başakşehir Times Haber Merkezi 
 

Bahçeşehir Güçlü Yorumcu Zuhal Olcay’ı Ağırladı

Göz kamaştıran güzelliği ve benzersiz sesi ile dinleyicilerinin karşısına çıkan sanatçı, İstanbul’un dört bir yanından gelen hayranlarına, unutulmaz bir müzik akşamı yaşattı. Sevilen parçaları Dünden Sonra Yarından Önce, Yine Akşam  ile başladığı konserinde Evita, Mein Herr gibi yabancı eserleri de içeren popüler şarkılarla devam etti.

 

Sanatçıya konser sonunda Başakşehir Belediyesi adına Çiçek takdiminde bulunuldu, alkışlar arasında konserini sonlandıran Zuhal Olcay, ilk defa geldiği Bahçeşehir’de unutulmaz bir konsere imza attı.

 
Haber Servisi : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35