banner25

Vatandaş Acı Konuştu

Saadet Partisi Başakşehir İlçesi Mahalli İdareler Başkanlığı Güvercintepe Mahallesinde 'söz Mahallede' Programı Düzenledi.

Vatandaş Acı Konuştu
Saadet Partisi Başakşehir İlçesi Mahalli İdareler Başkanlığı mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde tespit etmek ve onlarla çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunmak maksadıyla Güvercintepe Mahallesinde "Söz Mahallede" programını tertip etti.


Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanı Yusuf GÜŞEN’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Sabahattin TUFAN, Güvercintepe Mahalle Muhtarı ile birçok STK temsilcisi de katıldılar.

Seçim öncesi verilen sözlerin hiç birinin yerine getirilmediğinin altını çizen Güvercintepeli vatandaşlar, imar problemi, kentsel dönüşüm, ekonomik problemler, altyapı eksikliği, eğitim, çocuk parkı ve işsizlik konularına değindiler.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Saadet Partili yöneticiler sık sık not alarak bölgedeki insanların ekonomik, sosyal ve kültürel yönden daha huzurlu bir cevrede yaşayabilmeleri için her zaman üzerlerine düşen görevlerini yapacaklarını belirttiler.

Kentsel dönüşüm hakkındada vatandaşların düşüncelerini alan Yusuf GÜŞEN "Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüme, dönüşmemeli" uyarısında bulundu.

GÜŞEN, Milli Görüş belediyeciliğinden örnekler vererek, Saadet Partisinin Başakşehir Belediyesini aldığı zaman Güvercintepe' de yapılacakları anlatarak Güvercintepelilerden yaklaşan yerel seçimlerde destek istedi.

Program öncesi Saadet Partisi Başakşehir İlçesi Seçim İşleri Başkanlığının tertip ettiği Sandıktan Al Haberi programı ile yüzlerce Güvercintepeli seçmenin evlerine ziyaret ettiler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35