banner32

Temizlik personeli değerlendirme toplantısı yaptı

Başakşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü değerlendirme toplantısı yaptı. Başakşehir Belediyesi Muhsin Ertuğrul Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Temizlik İşleri Müdürlüğü saha personeli katıldı.

Temizlik personeli değerlendirme toplantısı yaptı
Değerlendirme toplantısında Başakşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hacı Dursun Ağaç bir konuşma gerçekleştirdi.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Ağaç, yaptığı konuşmada müdürlük bünyesinde gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi. Havaların ısınması ve bahar mevsiminin başlaması ile vatandaşın sokakta kalma süresinin fazlalaştığı dolayısıyla sokak kirlenmesi ve temizliğin devamlılığının sağlanması amacıyla alınması gereken ek önlemler hakkında bilgilendirdi. Kazaların oluşmaması konusunda personelin daha duyarlı ve tedbirli davranması konusunda açıklamalarda yapan Ağaç, ülkemizde ve ilçemizde meydana gelen terör olaylarına karşı alınması gereken ek tedbirleri aktardı ve Genel iş sağlığı, güvenliği konusunda bilgilendirme yaptı.

 

İlçenin daha yaşanabilir ve temiz bir çevreye kavuşması için Temizlik İşleri Müdürlüğü misyonu ve vizyonu hakkında bilgilerde paylaşan Hacı Dursun Ağaç, tüm personelin de bu amaç ve hedefler doğrultuda çalışmasını istedi.

 
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35