banner25

SP.den Her bahar bir çiçekle başlar kahvaltısı

Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanlığı Prof.Dr.Necmettin Erbakan haftası nedeni ile 1.Etap Cız Bız Köftede Sivil Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantı yaptı...

SP.den Her bahar bir çiçekle başlar kahvaltısı
Hocanın talebeleri liderlerini unutmadı

Saadet Partisi Başakşehir ilçe Başkanı Yusuf Güşen ve yönetimi Mahalle muhtarları,sivil toplum kuruluşu temsilicileri ve basın mensuplarından oluşan topluluk ile 1.Etap Cızbız Köftede kahvaltılı bir istişare ve bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıya SP.YİK.üyesi Mustafa Geçer, istanbul il başkan yardımcısı Neşet Çevik ve il yönetim kurulu üyesi Turan Taşdemir'de katıldı. 

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Mücadele ve azmin temsilcisi Erbakan hoca rahmetle yad ediliyor

Vefatının birinci yılında değişik anma etkinlikleri ile rahmetle yad edilen Milli Görüş lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan'ı SP.Başakşehir ilçe teşkilatı da unutmadı.
 
İlçe teşkilatı basın bildirisinde şu görüşlere yer verdi ;

1969 yılında Konya'da bağımsız aday olarak Milli Görüş hareketini başlatan Prof.Dr.
Necmettin Erbakan kendisine bir çiçekle bahar olur mu diyenlere "her bahar bir çiçekle başlar" diyerek Milli görüş hareketini başlatmıştı.

Bir kişi ile başlayan hareket milyonlara ulaştı

Dini düşüncelerinden dolayı horlanan ve küçük görülen toplumun geniş bir katmanı Erbakan Hoca ile kendisine olan güvenini tazledi. Milli Görüş hareketinin yaptığı çalışmaların özetlendiği basın bildirisinde ilginç görüşlere yer verilmesi dikatlerden kaçmadı.

Kayaşehir Sorunlar yumağı olmuş durumda 

Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanlığı Kayaşehir'de yaşanan sorunları da detaylı olarak ortaya koyarak şunları söyledi " Erbakan Hoca'nın direktifleri ile kurulan Başakşehir mahallesinin sosyal donatıları ve çevre düzenlemeleri tüm detaylarına kadar Erbakan Hoca'nın direktifleri ile gerçekleştirilmiştir.

Kayaşehir'de problemler kayadan büyük  

Şu an TOKİ tarafından yapılan Kayaşehir projesinde yolların düzensiz,kuralsız ve plansız yapılamsından dolayı sık sık trafik kazaları olmakta,insanlar hayatlarını kaybetmektedir.Yakın zamanda bir marketin servis aracının karıştığı  kazada 15 vatandaşımız yaralanmış,bebek yaştaki iki evladımız hayatını kaybetmiştir.

Kayaşehir'de şu an 30 bin insan yaşamaktadır.Burada ibadet için sadece iki cami yapılmıştır. Biri henüz ibadete açılmamış,diğeri de inşaat halindedir.
İnançlı gençlik yetiştirmek isteyen yöneticiler bu insanların evlerini yaparken ibadethane ihtiyaçlarını maalesf düşünmemişlerdir. Biz Milli Görüşçülere göre "Önce Alhak ve maneviyat" ilkesi önceliklidir.
 
Toplantı da YİK.üyesi ve il başkan yardımcısı da birer konuşma yaptı.  Katılımcılar kendi aralarında sohbet ederek ilçe ile alakalı fikir alışverişi yaptılar.

Haber Servisi : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35