banner25

Saadet Partililer seçmen ile iç içe

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı olarak her Pazar Başakşehir'in bir mahallesinde sabah namazı kılınıp, ardından vatandaşlar ile birlikte kahvaltı yapılıyor.

Saadet Partililer seçmen ile iç içe

Bu Hafta başta İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN olmak üzere birçok teşkilat mensubu Başakşehir Mahallesinde ki Esad Coşan Camiinde sabah namazını kıldılar.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Namazın akabinde camii imamı ve cemaatle tanışma yapıldıktan sonra Başakşehirli Saadetliler çorba ikramı yaptılar.

Başakşehirli hemşehrileri ile sohbet ettikten sonra Basın açıklaması yapan GÜŞEN,

"Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı olarak sabah namazı programlarını sürdüyoruz. Pazar günleri İlçe Yönetim Kurulu ve Mahalle Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte farklı bir mahallenin camiinde namazlarımızı eda ediyoruz. Bu haftaki programda Başakşehir Mahallesi Esad Coşan Camiinde ki kardeşlerimiz ile güzel bir istişare oldu.

Başakşehirliler son zamlardan oldukça rahatsızlar. Doğalgaza, Elektriğe ve akaryakıta yapılan son zamlardan sonra Hükümete güven iyice azalmıştır. Bütçe açığı kapansın diye yapılan bu zamların etkisi özellikle doğalgaz için söylüyorum, önümüzdeki haftalarda havalar soğuduktan sonra görülecektir.

Hükümet Emekli, memur, işçi zamları ile değil, akaryakıt, doğalgaz ve elektrik zamları gibi milletin belini büken zamlar ile hafızalara kazındı.

Bizim yolumuz Erbakan'ın yoludur diyen Sayın Başbakana soruyoruz, Erbakan Hocamız nelere zam yapmıştır? " dedi.

 Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35