banner29

Ömer Döngeloğlu, Bu Sene de Sular Vadisi’nde

İlahiyatçı, yazar Ömer Döngeloğlu Sahur Vakti programı ile Başakşehir Sular Vadisi’nde bu senede izleyicisi ile buluşuyor.

Ömer Döngeloğlu, Bu Sene de Sular Vadisi’nde
Başakşehir Belediyesi’nin destekleri ile Kanal 7 tarafından hazırlanan “Ömer Döngeloğlu ile Sahur Vakti” programı Ramazan boyunca Başakşehir Sular Vadisi’nden canlı yayınla ekrana geliyor. Bu sene yedinci yılını kutlayan programda Döngeloğlu peygamberimizin hayatından kesitlere yer veriyor. Türkiye’nin önde gelen ilahiyatçı ve din alimlerinin de ağırlandığı programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, Allah'ın güzel isimlerinden oluşan Esma-ül Hüsna duaları ve Salâvatı Şerifelerde yer alıyor.

 
Başakşehir Belediyesi, Sular Vadisi’ne kurulan alanda ekrana gelen programa izleyici olarak katılmak isteyenler için ulaşım hizmeti sağlıyor. İzleyici olarak programa katılan konuklar belediye tarafından mahallelerde belirlenen noktalardan alınarak Sular Vadisi’ne getiriliyor. Katılımcılara program öncesi Başakşehir Belediyesi tarafından sahur yemeği de veriliyor.

 
‘Ramazanı yaşamaya yaşatmaya çalışıyoruz’


Canlı ayın öncesi program ile ilgili bilgi veren Döngeloğlu Sular Vadisi’nde olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi, “Bütün Müslümanların Ramazanını tebrik ediyorum. Her sene olduğu üzere bu senede Başakşehir Belediyesi bize Sular Vadisi’nde kucak açtı ve ağırlıyor. Programımıza katılan vatandaşlara öncesinde sahur yemeği veriyor. Programımız bu sene Başakşehir’de yedinci senesinde. Çok memnunuz Sular Vadisi’nden. Programımız dopdolu, capcanlı. İslam tarihini, peygamberlerimizin hayatını halkımıza anlatıyoruz. Ramazanı yaşamaya yaşatmaya çalışıyoruz.”

 

‘Döngeloğlu hocamı canlı izlemek için geldim’


Sahur Programına izleyici olarak katılan Başakşehirliler düşüncelerini şu şekilde paylaştı

 

Şevval Özçomak: “Geçen senede katılmıştım. Ömer Döngeloğlu’nun ilçemizde program yapıyor olması çok güzel bir imkan. Bizlerde program öncesi arkadaşlarımızla sahur yapıyoruz, daha sonra da Ömer Hoca’nın programına katılıyoruz.”

 

Nucihan Özçomak: “İki defa katıldım, programa. Programın müdavinlerindenim. Kendim dışında daha önce programa katılmamış olan komşularımı da getiriyorum. Programın sular vadisinde çekiliyor olması çok iyi evimize yakın. Daha öncesinde de belediyenin verdiği güzel yemeklerle sahurumuzu da yapıyoruz, teşekkür ederiz.”

 

Mehmet Altun: “Güvercintepe Mahallesi’nden geldim. Sular Vadisi çok güzel Ömer Hocanın programının burada çekilmesi de bizler için büyük şans. Geçen sene de beş kardeş olarak katılmıştık, bu sene de beş kardeşimle programa katılıyorum. Mevlüt Başkanımızdan Allah (C.C) razı olsun.”

 

Recep Kurt: “Ömer hocamızın programını çok beğeniyorum, o nedenle geldim. Güvercintepe’den belediyenin servisiyle geldik. Sahur yemekleri de çok güzeli, teşekkür ediyoruz.”

 

İmdat Şahin: “Aksaray’dan geliyorum. Sahur programına ilk defa katılıyorum. Başakşehir’e de ilk defa geldim. Çok güzel ve nezih bir ortam. Ömer Hocamı televizyondan beğenerek izliyordum. Merak ettim, Başakşehir’e geldim, bugün canlı olarak dinleme imkanı bulacağım. Oğlum hasta, hocamdan dua isteyeceğim.”

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35