banner29

Olağanüstü Bir Keman Virtüözü:Farid Farjad

Sezonun en prestijli konserine ev sahipliği yapan ve günler öncesinden biletleri tükenen Farid Farjad konseri ile Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi farkını ortaya koydu. Muhteşem konserde, keman virtüözü Farid Farjad olağanüstü yorum gücünü sergilerken, izleyenleri büyüledi.

Olağanüstü Bir Keman Virtüözü:Farid Farjad
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş ve çok sayıda vatandaşın katıldığı konserde ‘Kemanı ağlatan adam ’Farid Farjad, müthiş yeteneği ve yorum gücünün hakkını verdi.

Farjad Gibi Bir Müzisyeni Dinleyebilmek Büyük Ayrıcalık…
Yaklaşık 1500 kişinin izlediği konserde Başakşehir Belediyesi’nin dünya müziğine ve müzisyenine verdiği önemin altını çizen dinleyiciler, dünya standartlarında konserler dinlemenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek Başakşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca, BKSM’ nin tüm koltuklarını ve merdivenlerini dolduran klasik müzikseverlerin ortak görüşü, böyle bir virtüözü dinleyebilmenin büyük bir ayrıcalık olduğuydu.

Fars kökenli sanatçı Farjad, kendi deyimiyle doğadaki hüznü notalara dökmüştür. Sanatçı Türk Müziğimizin de önemli yapıtlarından Sarı Gelin , Ayrılık’ı seslendirdi.

Konserde kemana eşlik eden piyanist Armen Aharonian ‘da, konserin mükemmelliğini tamamlayarak, büyük beğeni topladı. Farjad, konser sonunda izleyiciler tarafından dakikalarca coşkuyla alkışlandı. Konser sonunda Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Farjad ve piyanist Aharonian’a çiçek takdim etti ve kendisini her zaman Başakşehir’de ağırlamak istediğini belirtti. Farjad “Benim Şehrim” dediği İstanbul’da ve böyle bir salonda olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35