banner32

Nükhet Duru Başakşehir’de sahne aldı

Nükhet Duru Başakşehir’de sahne aldı

Nükhet Duru Başakşehir’de sahne aldı
Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahne alan Duru, sahne performansı ile göz doldurdu. Başakşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserin ev sahipliğini Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel yaptı.

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde ilçe sakinleriyle buluşan Nüket Duru, BKSM’yi çok beğendiğini dile getirdi. “Bu akşam sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sahne inanılmaz derecede güzel. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Bu gece gücümün yettiğince eski ve yeni parçalarımı sizlerle buluşturacağım.”

Türk pop müziğinin en uzun soluklu isimlerinden olan Nüket Duru, sahnede klasikleşmiş parçalarını seslendirdi. Esprileri ve sempatik tavırları ile beğeni toplayan sanatçı, aç gözünü adamım, anılar, aşık oluyorum eyvah, ben sana vurgunum, beni benimle bırak, al beni yanına, cambaz, melankoli, ağla gibi parçaları Başakşehirlilerle birlikte söyledi.

Sahne performansı göz dolduran sanatçıya gecenin sonunda Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel tarafından çiçek takdim edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35