banner29

MHP'nin 10. Olağan Büyük Kurultay'ında,Lider Devlet Bahçeli yeniden genel başkanlığa seçildi.

Bahçeli, oy kullanan 1220 delegenin 725'inin oyunu aldı. Kurultayda diğer genel başkan adaylarından Koray Aydın 441, Musavat Dervişoğlu 48 oy aldı. Sonuçların açıklanmasıyla salonda "Başbakan Bahçeli" sloganları yükseldi.

MHP'nin 10. Olağan Büyük Kurultay'ında,Lider Devlet Bahçeli yeniden genel başkanlığa seçildi.
Kurultayda kayıtlı 1240 delegeden 1220'si oy kullanırken, 6 oy geçersiz sayıldı.


Binlerce partili ,demokrasinin ışığında ülkücü iradenin tecellisine tanıklık etti .Ülkenin her bir tarafından gelenlerin ellerinden TÜK BAYRAK ları ve ÜÇ HİLALİ BAYRAKLARI 'nı düşürmemesi dikkatlerden kaçmadı .Her adayın konuşması sonunda alkışlar Arena 'nın duvarlarında yankılandı .İlk önce Genel Başkanlık yarışını kazanan Devlet BAHÇELİ sonra partinin değişim isteyen tabanının sesi olduğunu belirten Koray AYDIN ve en son Musavat DERVİŞOĞLU konuşmalarını sürdürdü ...Son konuşmacı Müsavat DERVİŞOĞLU'nun birleştirici konuşması sonunda bütün salon ayaktaydı ...


Tavrını mevcuttan yana açıklayan MHP BAŞAKŞEHİR İLÇE TEŞKİLATI tam kadro kurultayda yerini almıştı.İlçe Başkanı Aytekin HORASAN ve Kadın Kolları başkanı Emine ARSLAN 'ın gözetiminde gerçekleşen ANKARA yolculuğu teşkilat açısındanda birlikteliklerinin sımsıkı korunduğunun tescili oldu. 

İstanbul Times Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35