banner29

Klarnet ustası Başakşehir’deydi

Dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı Bahçeşehir Kültür ve Sanat merkezinde muhteşem bir konser verdi.

Klarnet ustası Başakşehir’deydi
Türk müziğinin başarılı klarnet ustası Serkan Çağrı, BKSM’de Trakya ezgileri, Türk Sanat müziği ve Aslı Demirer’in canlı performansı ile tüm salona keyifli dakikalar yaşattı.

"BKSM herşeyiyle İstanbul'un ihtiyacını karşılayacak bir sahne"

Bahçeşehir’e ilk defa geldiğini ve ilk kez konser verdiğini belirten Çağrı “İnanılmaz güzel yapılmış bir salon. Yetkililere, emek veren herkese teşekkür ediyorum. Her gittiğimiz konserde salonlara sahnelere özellikle dikkat ederim ama İstanbul genelinde en güzel sahne ve oturma düzeni, iç yapısı, kapasitesiyle, ferahlığıyla en iyi salon burası olmuş. Biz de burada konser verdiğimiz için çok mutluyuz.” dedi.

İstanbul'un bu şekilde büyük ve bir çok etkinliğe ev sahipliği yapabilecek ve İstanbul'un yüzünü yansıtacak salonlara ihtiyacı olduğunu belirten Çağrı bu salon ile ihtiyacın ziyadesiyle karşılandığını belirtti.

Klarnete çocuk yaşlarında babasının yanında başlayan Çağrı Anadolu'da bağlama nasıl baş uçlarındaysa Trakya yöresinde de kendilerine en yakın ve hislerini en iyi anlattıkları çalgının klarnet olduğunu söyledi.

Klarnet ustası olma yolunda ilk ciddi adımının on üç yaşındayken katılımın sadece kırk yaş üstü olan Erguvan Festivalindeki müzik yarışmasında özel ödül alması olduğunu belirten Çağrı; “Küçük yaşta böyle bir ödüle layık görülmek benim bugün buralara gelmeme sebep olan olaydır” dedi.

Sahnede sık sık mikrofonu seyirciye doğru uzatan ve salonda büyük bir koronun olmasından mutlu olduğunu dile getiren Serkan Çağrı konser bitiminde Başakşehir Belediyesi Bilgievleri Sanat Bölümü Öğrencileri ile fotoğraf çektirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35