banner32

Kitap Kurtları Kitap Fuarı’nda

Başakşehir Belediyesi Bilgievleri okuma kulübü öğrencileri 31. TÜYAP Kitap Fuarına katıldı.

Kitap Kurtları Kitap Fuarı’nda
Büyükçekmece'deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan ve 600 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu, 40 ülkeden yayınevleri, telif ajansları ve konuk yazarların katıldığı fuara katılan Bilgievi öğrencileri yazarlarla iç içe bir gün geçirdi.

Yeni Yazar ve kitaplarla tanıştılar

Çocukların kitap sevgisini aşılamak, kitap okumanın önemi kavratmak, yeni kitaplarla tanışıp, yazarlarla diyaloglarını geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda Bilgievi öğrencisi katıldı. Öğretmenlerinin nezaretinde fuarı gezen öğrenciler, TÜYAP Kitap Fuarında çeşitli etkinliklere de katıldı. Bilgievleri’nin kütüphanesinden alarak okudukları yazarlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirme ve kitap imzalatma imkanı buldular. Kitapların büyülü atmosferi içinde keyifli bir yolculuğa çıkan öğrenciler, yeni yazarları ve kitaplarını da tanıdı.

Öğrenciler ayrıca yazarların yanı sıra, okul eğitimini destekleyen özel eğitim kurumlarının stantlarını ve yayınevlerini de gezerek farklı yayınlardan testler ve soru bankaları alma imkanını da buldular. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35