banner32

Kayaşehir Spor Kulübü U-11’de Şampiyon oldu

Başakşehir Belediyesi tarafından desteklenen İstanbul Kayaşehir Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2014-2015 U-11 Minikler Turnuvası’nda Şampiyon oldu. Oynadığı 16 maçta 16 galibiyet alarak şampiyon olan futbolcular düzenlenen bir organizasyonda kupalarını aldı.

Kayaşehir Spor Kulübü U-11’de Şampiyon oldu
Kupa törenine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, kulüp yöneticileri, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.

“Önceliğimiz, değerlerine bağlı insan yetiştirmek’

Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde düzenlenen kupa töreni İstanbul Kayaşehir Spor Kulübü’nün anlatıldığı sine-vizyon gösterisi ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan İstanbul Kayaşehir Spor Kulübü Başkanı Selim Çelebi, amaçlarının değerlerine saygılı insan yetiştirmek olduğunu belirtti, “Bizim önceliğimiz insani, kültürel ve manevi değerlerine bağlı insanlar yetiştirmek. Sorumluluk sahibi, özgüveni yüksek insanlar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu şampiyonluğu anlamlı kılan şey, çocuklarımızın beraberlik bile almadan şampiyon olmaları değil, çocuklarımıza insani olarak kattıklarımızdır. Önce iyi insan, sonra iyi sporcu ve sporcu seyircisi oluşturmak için yola çıktık.”

‘10 Mahalleye 10 Spor parkı yapacağız’


Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ise yaptığı selamlama konuşmasına İstanbul Kayaşehir Spor Kulübü U-11 takımını tebrik ederek başladı.

Başkan Uysal, “Bilgievlerimiz var, gençlerimizin ücretsiz eğitim aldığı yerler. Başakşehir’de her mahalleye aynen bilgievleri gibi ücretsiz spor parkları yapacağız. Kayaşehir bir örnek olsun dedik. 2. Etap’ın altında, Güvercintepe’de spor parklarımızın yapımına başladık

Hedefimiz tek spor dalı olmadığı için spor parklarımızın yanına ücretsiz yüzme havuzları da yapmaya karar verdik. Havuzlarımızın ihalesi yapıldı. Yaz spor okulları döneminde yüzme havuzlarımızda başlamış olacak. 2500’e yakın öğrencimiz var. 10 Mahallemize en az 10 spor parkı yapıldığı zaman en az 25 bin öğrencimiz ücretsiz spor parklarından yararlanmış olacak.”

‘Spor’da devrim yapacağız’

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak dört büyüklerden birisiyiz, diyen Başkan Uysal, nizami saha yapılacağı müjdesi verdi, “Bizler bu kulübümüzle spor parklarımızı bir araya getireceğiz. Spor parklarımızda yetişen sporcularımız İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nde oynasın istiyoruz. Spor parklarında futbol oynayan çocuklarımızın faydalanması için Kayabaşı’nda, Şamlar yolu üzerinde büyük, nizami saha yapacağız. Spor ahlakı ile bilgisi ile karşı takımın oyuncularını tebrik edebilen sporcu ve seyircileri ile spor parklarımızla devrim yapacağız.”

Şampiyonlar kupalarını aldı

Program kupa töreni ile devam etti. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu U-11 takımı oyuncularına madalyalarını ve kupalarını takdim etti. Programda İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü desteklerinden dolayı Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a çiçek takdim etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35