banner32

Kapkaçcılar Vadiye indi

Güvenli ortamı ile bilinen Başakşehir Sular vadisine hırsızlar ve kapkaççılar dadandı... Okurlarımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz....

Kapkaçcılar Vadiye indi
Başakşehir sular Vadisi daha önce oldukça güvenli bir yerdi. İsminin açıklanmasını istemeyen bir okurumuz sular vadisinde başına gelen olayı haber ihbar hattımıza mail atmış.

Olayı okurumuzun kaleminden dinleyelim

Okurumuzun Kiler market ile alakalı ifade ettiği görüşler bahse konu firmayı kusurlu ve suçlu imiş gibi göstermesine de katılmıyoruz.

İşte gelen mail:

Mesajı : BAŞAKŞEHİR'İN SULAR VADİSİNDE GÜVENLİK ZAAFİYETİ

02-07-2012 tarihinde senelik iznimin ikinci günü, bir misafirimizi de aldık ve ailecek sular vadisine biraz dolaşırız, hava alırız bir de KİLER markete uğrar alışveriş yaparız diye yola çıktık. Arabamızı, sular vadisi meydanda köprünün altına park ettikten sonra içinde benim cüzdanım, arabamın ruhsatı, ehliyet, kimlikler, eşimin yaklaşık 400 TL civarındaki cep telefonu, (bize göre) azımsanamayacak kadar para, kredi kartları, birkaç takı olan bebek çantasını yaklaşık 4 yıldır yaptığımız gibi bebek arabasının içine koyarak kiler market girişine geldik.

Ben hemen giriş de karpuz bakarken 10 saniye içinde bu çantamızı alıp kaçtılar. (Çantanızı bebek arabasına koymasaydınız deyip konuyu sulandırmayalım. Biz çantamızı bu gibi işlerin çok olduğu bir yerde kaybetmedik, pek çok kimsenin, oturanların ELİT olmasıyla övündüğü, İstanbul’ un en özel semtlerinden BAŞAKŞEHİR de kaybettik.)

O anki pisikolojimi bu durumu yaşayanlar bilir, yaşamayanlara Allah yaşatmasın, gerçekten çok zor bir durum. Karakol, ifade, maddi manevi pek çok kayıp. İznim, giden resmi evrakları çıkarmakla geçti. Burada öncelikle KİLER marketi kınıyorum. İçerde kamera var ancak girişinde kapının önünde kamera yok.

Bu olayla ilgili görüştüğüm kişilerden edindiğim izlenime göre kapı girişlerine özellikle kamera koymuyorlarmış, uğraşmayalım diye. Koskoca KİLER market müşterisine bu kadar değer veriyor demek ki. Ben pazardan da alışveriş yaparım ama marketleri tercih etmemin ilk sebebi güvenliktir.

Pazarda her türlü insan oluyor, sizi veya eşinizi her şekilde rahatsız edebiliyorlar ama marketlerde böyle şeyler olmuyor diye marketleri tercih ediyorum, benim gibi düşünenlerinde az olmadığını biliyorum. Bir daha KİLER market ve sular vadisine gitmeyi düşünmüyorum, gideceklerinde bir kere daha düşünmelerini tavsiye ediyorum.

Bu kişiler oraları mekan tutmuşlar, demek nerelerde kamera var, nerelerde sıkıntı var biliyorlar. Bizim olayımızın ilk olmadığını öğrendik. En azından daha seyrek olması için yapılması gerekenlerin yapılmasını diliyorum, aksi takdirde sular vadisi hep boş kalmaya mahkum olacaktır.

SAYGILARIMLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35