banner25

İHH ziyaretinden çıkan müthiş proje

Başakşehir Bilgievi öğrencileri, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkezi’ni ziyaret ettikten sonra, yeni bir projeyi hayata geçirmek üzere çalışmalara başladılar.

İHH ziyaretinden çıkan müthiş proje
İHH Genel Merkezi’ne düzenlenen gezide, derneğin Afrika’da yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgiler alan öğrenciler, bu bölgede yardıma muhtaç kardeşlerine yardım eli uzatmak için kolları sıvadı.
Başakşehir Belediyesi Bilgievi öğrencileri, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’nı (İHH) ziyaret etti.
Savaş afet ve yoksulluk olan tüm ülke ve bölgelerde insani yardım için faaliyetler yürüten İHH Genel Merkezi’ne gerçekleştirilen ziyaret, pek çok proje için de çıkış noktası oldu.
Bilgievi öğrencilerinin ‘Değerler Eğitimi’ dersi kapsamında öğretmenlerinin eşliğinde gerçekleşen ziyaret büyük ilgi gördü. Öğrenciler, derneğin çalışma yöntemi ve hakkında önemli bilgiler edinerek, yardımların nasıl toplandığından, ihtiyaç sahiplerine nasıl ulaştırıldığına kadar birçok konuda yetkililere çeşitli sorular yönelttiler. 

Bilgievleri Afrika’ya yardım eli uzatıyor

Bilgievleri’nde yürütülmesi planlanan yardım kampanyasında, öncelikle Afrika ülkelerinde katarakta yakılan çocuklara yardım yapılacak. İHH yardımları ile olgunlaşacak olan kampanyaya, bütün Bilgievi öğrencileri dahil edilecek. Yine planlanan bir diğer yardım kampanyası ile de Afrika’daki yetim çocuklara yardım eli uzatılacak.

Kitap dolu birgün

Bilgievi öğrencilerinin, İHH Genel Merkezi sonrasındaki ikinci ziyaret noktası Beyazıt  Meydanı’nda düzenlenen 31. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı oldu. Fuarda birçok yayınevini ziyaret eden öğrenciler, kitapları incelediler, yazarlarla sohbet etme şansı yakaladılar. Öğrenciler, fuardan eliboşta dönmediler. 
       
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35