banner32

Gençler Enez Kampı’nda hem eğlendi hem öğrendi

Başakşehirli gençleri yaz döneminde eğitirken eğlendiren Enez Gençlik Kampı 2017 sezonunu kapattı. Kamptan bu sene 2 bin 400 öğrenci ücretsiz olarak faydalandı

Gençler Enez Kampı’nda hem eğlendi hem öğrendi
Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren kampta, ilçe gençleri bir senenin yorgunluğunu yüzme, futbol, plaj futbolu, plaj voleybolu, masa tenisi, dart, satranç, mangala, su topu, bocce badminton, su sporları (muz- hamburger- tekne turu)  vb. etkinliklerle attı. Gençler, Türkiye’nin önde gelen yazarları ile buluşma imkanı buldu. Söyleşiler, münazaralar, bir hayalim var ve bana kendini anlat etkinlikleri ile de kültürel anlamda da desteklenen öğrenicilere akademi mezunu antrenörler eşlik etti.

 

Edirne’nin Enez ilçesinde yer alan kamp, her hafta farklı bir öğrenci grubunu ağırladı. Binlerce çocuğu doğanın kucağında sporla buluşturan kampa katılan öğrencilerin ulaşımı belediye tarafından sağlandı. Bir hafta boyunca kampta kalan öğrencilere forma, normal şort, çorap, deniz şortu, şapkaları da yine ücretsiz olarak sağlandı.

 

Dostluk ve kardeşliklerin pekiştiği kampta 10 haftada 2 bin 400 öğrenci faydalandı. Bu sene 2. sezonu tamamlayan gençlik kampı önümüzdeki yılda devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35