banner32

Futbol şampiyonları Başkan Uysal’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonunun 2014-2015 U-15 Ligi’nde namaglûp şampiyon olan Başakşehirspor Kulübü futbolcuları Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Futbol şampiyonları Başkan Uysal’ı ziyaret etti
Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul Elemeleri 1.Tur Maçı öncesinde gerçekleştirilen ziyarette futbolcular kazandıkları kupayla birlikte, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti. Ziyarete futbolcularla birlikte Kulüp Başkanı Ahmet Ağırman, Yönetim Kurulu Üyelerinden Taceddin Özcan, Fatih Toraman, kulüp idarecileri ve antrenörleri katıldı.

“Amatör takımlar için 2500 kişilik stat”

Başakşehir Hizmet binası başkanlık makamında futbolcuları ağırlayan Belediye Başkanı Uysal, bir süre şampiyonlarla sohbet etti. Buralara kadar gelmiş olmanın çok önemli olduğunu belirterek, oyuncuları tebrik eden Başkan Uysal, mevcut başarıyı ileriye taşımak gerektiğinin altını çizdi, “Amatör takımlarınızın kullanması için 2500 kişilik bir stat yapacağız. Önümüzdeki yıllarda sporda altyapı olarak çok gelişeceğiz. İstanbul Fatih Terim Stadyumu’nun yakınlarına bir Spor Akademisi’de düşünüyoruz. Bu yatırımlar futbolcularımız için çok büyük bir şans, iyi değerlendirmelerini bekliyoruz.”

“2500 lisanslı sporcumuz var”

Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ağırman Türkiye’nin en çok lisanslı sporcusu olan kulüplerinden olduklarını belirterek “Kulüp bünyemizde; Futbol, Basketbol, Tekwondo, Judo, Masa Tenisi ve İzcilik branşları yer alıyor. Toplam 2500 lisanslı sporcumuz kulübümüz bünyesinde spora devam ediyor. Büyük dereceler kazanıyor, ilçemizin adını duyuruyorlar” dedi.

Ziyaret sonrasında Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Başakşehirspor Kulübü Başkanı Ağırman’a, kulüp idaricilerine, futbolcularına hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35