banner29

Fettah Can, Başakşehir’de sahne aldı

Besteci ve söz yazarlığı kimliği ile beğeni toplayan Fettah Can Başakşehir’de sahne aldı. Türkiye’nin tanınmış sanatçıları ile çalışmış olan sanatçı gecede sevilen parçalarını ilçe sakinleri için seslendirdi.

Fettah Can, Başakşehir’de sahne aldı
Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM)’de sahne alan Fettah Can'ı dinlemeye gelen Başakşehirliler salonun tamamını doldurdu. Etkinliğin ev sahipliğini ise Başakşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir yaptı.

'Toplumun sanatla buluşması çok önemli'

18 senelik müzik yaşantısını sayısız başarılarla taçlandıran Fettah Can, konser öncesi yaptığı açıklamada BKSM'yi çok beğendiğini söyledi. Can, "Sahne çok güzel. Çok keyifli bir akşam olacak, sevdiğimiz parçaları seslendireceğiz. Her toplumun sanatla buluşması önemli ve çok güzel. Başakşehir Belediyesi'de bunu başarmış, tebrik ediyorum. Seneler önce Bahçeşehir'de sahne almıştım, burası çok gelişmiş ve güzelleşmiş. Belediyeyi tebrik ediyorum."dedi.

Fettah Can, konserin açılışını 'Yalanlar Cumhuriyeti' parçası ile yaptı. Hazine, Aklımda Kalanlar ve 2013’de çıkartmış olduğu son albümü Yalanlar Cumhuriyeti’nden sevilen parçalarına yer verdi. Can konserde, sarışınım, mandalina, bir ömür yeter, taşın altına beraber koyduk elimizi, rüzgar ektim, seninle bir daha aynı yolda yürüyemem, acımız büyük, bu aşkın katili sensiz parçalarını Başakşehirlilerle birlikte söyledi. Bir ara dinleyicilerle özçekim'de yapan sanatçı, sahneye gelen küçük bir izleyici ile de sohbet etti.
Sempatik tavırları ile dikkat çeken Fettah Can, sahne performansı ile de göz doldurdu.

Alkışlarla sona eren konser sonunda Başakşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü sanatçıya katılımından dolayı teşekkür ederek, gecenin anısına çiçek takdim etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35