banner25

Fenertepe Aile Sağlığı Merkezi Hizmete girdi

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir Bölgesi, yeni bir aile sağlığı merkezine daha kavuştu.

Fenertepe Aile Sağlığı Merkezi Hizmete girdi
Kayaşehir’in 11.-12.-13.-14.-17.-20.-21. bölgelerinden vatandaşların başvurduğu Fenertepe Aile Sağlığı Merkezi’ne ilgi yoğun.

Kayaşehir’de ferah bir sağlık merkezi

Başakşehir Belediyesi’nin de çevre düzenleme konusunda destek olduğu, TOKİ tarafından yapılan Fenertepe Aile Sağlığı Merkezi 1500 m2’lik bir alana kurulu. 8 tıbbi müdahale odası ve 1 adet teknik oda’nın yan ısıra 2 adet çok fonksiyonlu tuvalet ve 1 adet de mutfak bulunuyor. Merkezin 20 araçlık açık otoparkı da mevcut.

13.bölgede Kayabaşı-Fenertepe Muhtarlığı karşısında inşası tamamlanan merkezle birlikte Kayaşehir bölgesi toplam 4 Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ‘ne kavuşmuş oldu. Aile Sağlığı Merkezi’ne gelerek vatandaşların kayıt için doldurdukları formlar toplum sağlığı merkezine gönderilecek ve kayıtlar digital ortama aktarılmış olacak. Şimdilik 3 birim olarak hizmet verecek olan Fenertepe Aile Sağlığı Merkezi’nde 10 bine yakın kayıt alındı.

Vatandaşlar merkezin açılmasından memnun

Raziye Yılmaz; “Daha önce bize daha uzak olan 7. Bölgedeki sağlık merkezine gitmek zorundaydık. Bugün ilk defa geliyorum ve çok büyük kolaylık oldu benim için. Bugün kaydımı yaptırdım inşallah bundan sonrada buradaki aile sağlığı merkezine devam edeceğiz.”

Sebahat Altuğ; “Başakşehir’e yeni taşındım ve hemen böyle bir hizmetle karşılaşmak beni çok memnun etti. Temiz ve ferah bir sağlık merkezi emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35