banner32

Fati Başakşehir’de Halkla buluştu

Fati “Birlikte Yürüyoruz” projesi kapsamında Başakşehir’deki yolculuğuna devam ediyor. Daha önce basın mensupları, sivil toplum kuruluşları ve öğretmenlerle bir araya gelen Fati, Olimpa Alışveriş Merkezinde düzenlenen bir etkinlikle halkla buluştu.

Fati Başakşehir’de Halkla buluştu
Engelli vatandaşların gündelik hayatta karşılaştığı önyargı ve sorunlar ı anlatan tiyatro gösterisiyle başlayan program da çocuklar Fati’le birlikte şarkılar söyleyip, şiirler okudular.

Engellilerle birlikte yaşama kültürünü artırmaya yönelik bir çalışmanın içinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Halis Kuralay ”Engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunları topluma doğru ve eksiksiz bir biçimde anlatmak için bu projeyi düzenliyoruz. Görme, işitme, bedensel, zihinsel özürlüler ile kronik hasları da sayarsak toplumda beş farklı engelli sınıfı var. Siz herhangi bir özrü olmayan insanlar özürlü vatandaşlarımızı doğru anlamalı ve onların önündeki tüm engelleri kaldırmalısınız. Destek ve katılımlarınızla bizi çok mutlu etiniz hepinize teşekkürlerimiz iletiyorum” şeklinde duygularını ifade etti.

Olimpa Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen program kampanyanın yüzü olan Fati’nin çocuklarla birlikte fotoğraf çektirmesi ve katılan çocuklara oyuncak hediye etmesiyle sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35