banner25

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Bugünden Başladı

Cumhuriyet Bayramımızın 89. Yıldönümü kutlamaları Bahçeşehir Gölet Tören alında büyük bir coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Bugünden Başladı
Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 89. Yıl dönümü kutlamaları Bahçeşehir’de bir gün önceden başladı. Büyük önder Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı ve duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törene; Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Ertemel, Bedri Sinan Gül, Garnizon Komutanı Albay Tunay Erkovan, Başakşehir Milli Eğitim Müdürü İsmail Baltacı, Başakşehir Emniyet Müdürü Murat Başıbüyük, Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Atatürk büstüne çelenk koyma merasiminin ardından Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can’ın vatandaşlarla bayramlaşmasıyla tören sona erdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
HAYRETTİN ÖZBAKIR
HAYRETTİN ÖZBAKIR - 11 yıl Önce

DEĞERLİ ARKADAŞLAR, CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASINI BAHÇEŞEHİR GÖLET TÖREN ALANINDA YÜZLERCE VATANDAŞIMIZIN KATILDIĞI TÖRENLE KUTLADIK, NE YAZIK Kİ CUMHURİYET SAYESİNDE VAR OLAN SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARINI GÖREMEDİK HER ZAMAN VE HER YERDE OLDUĞU GİBİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ BAŞAKŞEHİR İLÇE BAŞKANI SAYIN ÖZGÜR KARABAT TÖREN ALANINDAYDI İLÇEDEKİ TEK İLÇE BAŞKANI CUMHUR LA İÇ İÇE OLANLAR CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLAMAYA DEVAM EDECEKTİR

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35