banner25

Cihan’ın Ormanı bu sene Başakşehir’den

Türk medyasının köklü firmalarından Cihan Haber Ajansı personeli, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın katılımıyla Şamlar ormanında ağaç dikti. Cihan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı, haber editörleri, kameramanlar ve muhabirlerin katıldığı ağaç dikimi Şamlar Sazlıdere Barajı mevkiinde gerçekleştirildi.

Cihan’ın Ormanı bu sene Başakşehir’den
Cihan hatıra ormanı için Başakşehir’i seçti
Cihan Haber Ajansı, geleneksel olarak gerçekleştirdiği ağaç dikimi için bu sene Başakşehir’i seçti. Başakşehir Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanan bölgeye ilk ağacı Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Cihan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Hakan İnce birlikte dikti, can suyunu verdi.

Mevlüt Uysal ağaç dikimi sonrasında yaptığı açıklamada “Başakşehir yeşil alanları en fazla olan ilçelerden birisi. Haber ajansı olarak bölgemizi tercih etmenizden dolayı mutluluk duyduk. Başakşehir’de vatandaşımızın nefes aldığı yeşil alanları genişletmek için çalışmalar yürütüyoruz. Sizlerin diktiği ağaçları da koruyup, kollayacağız” dedi.

50 çam ağacının dikildiği günde, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Cihan Haber ajansı çalışanları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başakşehir yeşile önem veren bir belediye Ağaç dikimine katılan Cihan Haber Ajansı çalışanları memnuniyetlerini dile getirdi.

Hakan İnce (Genel Müdür Yardımcısı)


Her sene bir belediyeyle ortak fidan ve erguvan dikimi gerçekleştiriyoruz. Sembolik bir değer taşısa da, yeşile verilen önemin hiçbir zaman azalmaması gerektiğini burada vurgulamak istiyoruz. Burada yöneticilerimiz, kameramanlarımız, muhabirlerimiz teknik çalışanlarımız var. Başakşehir son dönemde yapılaşmanın en süratli olduğu ilçelerimizin başında geliyor. Belediyenin şehirleşme gerçekleşirken, yeşil alanlara verdiği önemi fark ettik. Bundan dolayı bu sene Başakşehir’de ağaç dikimi yapıyoruz. Bir anlamda da Sayın Başkan’a bu çalışmalarından dolayı bir teşekkür etmek istedik. Bu kadar yapılaşmanın olduğu bir ilçede, yeşil dokunun korunmasına özen gösterilmesini takdirle karşılıyoruz.

Abdullah Balcı (Haber editörü)

Ağaç dikimini her sene farklı belediyelerle yapıyoruz. Ajans genel müdür yardımcıları, haber rektörleri ve editörler katılıyor. Etkinlik çevreye verdiğimiz önemi gösteriyor. Başakşehir’de oturan çok sayıda personelimiz bulunuyor.

Ender Dalyar (Medya Servis Editörü)

Cihan haber ajansında cihan medya servis editörü olarak çalışıyorum. Bu sene ağaç dikim yeri olarak Başakşehir’i seçtik. Başakaşehir bilindiği üzeri yeşile önem veren, İstanbul’un en yeşil ilçelerinden birisidir. Mesela, kilometrelerce uzunlukta bir vadisi var. Şamlar çok güzel, Belediye Başkanımızın da bizzat gelip bizimle beraber ağaç dikimine katılması, destek vermesi çok anlamlı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35