banner29

CHP' Başakşehir yeni yönetimi örgütle toplantıda

25 Mart 2012 de yapılan CHP.Başaşehir ilçe kongresi ile yenilen yönetim kurulu ilk kez örgüt mensupları ile TÜMSAN irtibat bürosunda bir araya geldi.

CHP' Başakşehir yeni yönetimi örgütle toplantıda
CHP Başakşehir ilçe örgütü parti mensupları ile ilk toplantısında TÜMSAN'da bir araya geldi 

Bir çok partilinin konuştuğu toplantıda en sert eleştiriler il delegesi adayı olup seçilemeyen Arif Mert'ten geldi.

Mert konuşmasında yapılan kongrede takip edilen yöntemi eleştirdi.Geniş bir konuşma ile duygu ve düşncelerini parti mensupları ile paylaşan Arif Mert Çarşaf listenin  gereğinin tam anlamı ile uygulanmadığını
iddia etti.

Bir önceki dönem ilçe yönetim kurulu üyesi Cemalettin Kaya'nın divan üyeliğine seçilmesinin tüzüğe aykırıcı olduğunu ifade eden Mert'e cevap Kaya'dan geldi.   Kaya yaptığı konuşamda kongreden bir hafta önce resmi olarak ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini belirterek bu iddianın bilgi eksikliğinden dolayı gündeme getirildiğine inandığını söyledi. 

Daha sonra Söz alan kongre Divan başkanı  Abdülhadi Akmungan da divanın meşruluğuna kimse halel getirmesin.Bir çok ilkiaynı anda yaşadığımız için eksiklikleriiz olabilir ama bu eksiklikler divan'ın meşruluğuna halel getirmemeli dedi.

Daha sonra ise CHP.eski Giresuın il başkanı bir konuşma yaparak basit işlerle enerjimizi heba etmeyelim dedi.

CHP' Başakşehir ilçe balkanı Özgür Karabat ve yeni yönetimi kongreden sonra ilk kez örgüt ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı toplantı da herkes konuşacağını konuştu.


İlçe Başkanı Özgür Karabat'ın divan başkanlığı  yaptığı toplantı demokratik olgunluk içinde geçti.
Örgüt içi toplantıda konuşmak isteyen herkes görüşlerini özgürce gündeme getirdi.Herkes konuştuktan sonra kapanış konuşması yapan ilçe bakanı Özgür Kartabat birlik beraberlik ve bütünlüğe vurgu yaparak yaptığı konuşma ayakta aşkışlandı.
 
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35