banner32

“Bu para başka para” sezon açılışını BKSM’de yaptı

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu “Bu para başka para” adlı oyunun İstanbul sezon açılışını BKSM’de yaptı. Küçükayvaz BKSM’den övgüyle söz etti.

“Bu para başka para” sezon açılışını BKSM’de yaptı
Cengiz Küçükayvaz tiyatrosu tarafından BKSM’de sahnelenen “Bu para başka para” adlı komedi oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.

“BKSM’de oynamak için dua etmiştim”


BKSM’den övgüyle bahseden Cengiz Küçükayvaz Aralık 2011’de Royal Filarmoni Orkestrası’yla gerçekleştiren açılışa geldiğini, sahneyi ve salonu çok beğendiğini dile getirerek “Orada eşimle otururken ‘Allahım ne kadar güzel bir yer, İnşallah bu sahneye çıkmak bana da nasip olsun’ dedim ve Allah dualarımı kabul etti” dedi.

“BKSM de profesyonel bir mutfakla karşılaştım”

Oyun sonrası gerçekleştirdiğimiz söyleşide, Başakşehirlilerle ilk buluşma olmasına rağmen seyirciden çok güzel reaksiyon aldığını belirten Küçükayvaz; “Harikulade bir seyirciydi. Birlikte biz de çok eğlendik. Çok samimi ve sıcak bir ortam olduğunu ve bu şekilde bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum. Bu tür salonların bu şekilde değerlendirilmesi çok güzel bir şey ki, biz bir salondan bahsetmiyoruz, çok özel bir yerden bahsediyoruz. Buradaki işleyişi denetleyen, mekanizmayı, sistemi oluşturan kişilerle son derece profesyonel bir mutfakla karşılaştım.

BKSM’nin çalışanlarını da tebrik etmek istiyorum. Hiçbir eksik, gedik yok, aralarındaki koordinasyon, bağlantı, bizimle olan iletişim, sıcaklıklarıyla çok profesyonel bir ekip kurulmuş. Hem bu güzel salon hem bu güzel ekiple birlikte çalışma imkanını bize veren Başakşehir Belediyesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ray Cooner'in yazıp Haldun Dormen'in Türkçeye çevirdiği ve Cengiz Küçükayvaz’ın yönettiği “Bu para başka para” adlı komedi oyununa Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35