banner25

BKSM Büyük Konserler İçin Yapılmış Bir Yer

Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi Kasım ayında da birbirinden güzel konser, tiyatro ve çocuk etkinlikleri gösteriyle hız kesmeden yoluna devam ediyor.

BKSM Büyük Konserler İçin Yapılmış Bir Yer
Başakşehir Kültür Sanat Merkezi konser etkinliklerine “Elimdeki Fotoğrafın” albümü ile sanat hayatına başlayan kendine özgü tarzıyla müziğe damgasını vuran, sanatçı kişiliğinin yanında sosyal sorumluluk çalışmalarına verdiği desteklerle de büyük beğeni toplayan Metim Şentürk ile devam etti. Konsere Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Ertemel, Haluk Dikbaş, Alanya’dan gelen ziyaretçiler ve çok sayıda izleyicinin katıldığı geceye sanatçı,eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarıyla Başakşehirlilere duygu dolu anlar yaşattı.

Konser öncesi söyleşi yaptığımız Metin Şentürk Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nin büyüklüğü ve atmosferi karşında çok etkilendiğini belirtip” BKSM’nin büyüklüğünü görmesem de tüm ihtişamını hissediyorum. Muhteşem bir salon. Çok güzel. Bence bu salonun İstanbul’da çok az örneği var. Çünkü büyük bir özenle yapılmış. Besbelli ki güzel konserler ve güzel programlar yapılsın diye özenle tanzim edilmiş” dedi.

Başakşehirlilerin sanata ve sanatçıya duyarlı bir belediye başkanı olduğu için çok şanslı olduklarını belirten Şentürk” Öncelikle sayın başkanımız Mevlüt Uysal'ı ve tüm ekibini kutluyorum. Çevre halkı için buradaki kültürel etkinlikleri ne kadar önemsendiğini göstermesi bakımından çok önemli ve çok özenli bir çalışma olmuş. Bence burada yaşayan sakinler sanata duyarlı bir başkanları olduğu için çok şanslılar” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35