banner32

Bilgievleri kitap kardeşleri yeniden buluştu

Başakşehir Belediyesi Bilgievi öğretmenleri ve öğrencilerinin düzenlemiş olduğu kitap kardeşliği projesi ikinci buluşmayı gerçekletirdi.

Bilgievleri kitap kardeşleri yeniden buluştu
İlk kitap kardeşliği ziyareti Cemil Meriç Bilgievi öğrencilerinden Şahintepe Bilgievi öğrencilerine yapılmıştı. İkincisi düzenlenen kitap kardeşliği buluşması Cevdet Kılıçlar Bilgievi ve Akif İnan Bilgievi öğrencileri arasında yapıldı. Kitapsever öğrencilerin ve velilerinin de katıldığı kitap kardeşliği programı renkli görüntülere sahne oldu.

Kitap ve kardeşliğin önemi üzerine vurgular yapılan etkinlik, Bilgievi müzik hocalarının hazırlamış olduğu müzik dinletisiyle başladı. Dinletinin ardından öğrenciler arasında çeşitli oyunlar oynandı. Program sonunda çocuklar birbirleri için aldıkları kitapları hediye ettiler. Çocuklarının kitap ve kardeşlik kavramlarının pekişmesine destek olduklarından dolayı velilere de teşekkür belgesi takdim edildi.

Bir yıl boyunca her ay gerçekleştirilecek olan programda, öğrenciler hem kitapla buluşacak hem de birbirleriyle kaynaşacaklar. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35