banner25

Bilgievi İyilik Kulübü’nden ‘Şeker Gibi’ İyilik Mesajları

Başakşehir Belediyesi Bilgievi öğrencileri, evrensel iyilik mesajlarını çevrelerine yaymak için örnek alınacak yeni bir uygulama başlattı.

Bilgievi İyilik Kulübü’nden ‘Şeker Gibi’ İyilik Mesajları
Bilgievi öğrencileri, rengarenk kutular içinde hazırladıkları lokum ve şekerleri, içlerine mesajlarını da koyarak ilçedeki vatandaşlara dağıttı. Bilgievleri İyilik Kulübü bünyesinde düzenlenen çalışma için hazırlanan özel kutular, öğrenciler tarafından belirlenen sitelerdeki sakinlere ve esnafa verildi. Vatandaşlar tarafından büyük takdir toplayan proje büyük ilgi gördü.

“İyilik Yap, Mutlu Ol” projesi devam edecek

Bilgievi öğrencilerine faydalı düşünceler ve alışkanlıklar kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen uygulamaya katılan bilgievi öğrencileri, amaçlarının toplumda iyilik kavramını yaygınlaştırmak, iletişimi kuvvetlendirmek ve kişileri mutlu etmek olduğunu söyledi. Tüm bilgievlerini kapsayacak İyilik Kulübü projeleri, “İyilik yap mutlu ol” anlayışıyla bundan sonra da devam edecek.

Bilgievleri öğrencileri tarafından dağıtılan kutlular içersindeki mesajlarda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in Hadis-i Şerifleri, Hz. Ali (R.A)’nın dünyaya ders veren çok önemli sözleri ile C.Lehmann ve Titus’un özdeyişleri yer alıyor.
İşte kutulardan çıkan bazı mesajlar:

Bir kötülük yaptıysan hemen arkasından bir iyilik yapmaya çalış ki o kötülük defterinden silinsin. Hz. Muhammed (S.A.V)
İyilik edin. Onun karşılığında kötülük göreceğini hiç aklınıza getirmeyin. Hz. Ali (R.A)
İyilik gümüş ve altından daha değerlidir. ( C.Lehmann )
İyilik yapmadığım günler hayatımın boşa geçmiş günleridir. ( Titus )
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35