banner25

Belediye’den sokak hayvanları için su kapları

Başakşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi sahipsiz hayvanlarının susuz kalmaması için çeşitli noktalara su kabı ve mama bırakıyor.

Belediye’den sokak hayvanları için su kapları
 Başakşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi sahipsiz hayvanlarının susuz kalmaması için çeşitli noktalara su kabı ve mama bırakıyor.

 

Başakşehir Times Haber Merkezi

Başakşehir Belediyesi sokak hayvanlarının kendi doğal ortamlarında yaşamlarını sürdürebilmesi etkin çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Belediye özellikle yaz aylarında su bulmakta zorlanan sokak hayvanları için su ve mama bırakıyor.  

 

Başakşehir Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi personeli tarafından, sahaya tek kullanımlık hijyenik kaplar içinde su ve mama bırakma faaliyeti yaz başından beri sürüyor. Havaların ısınması ile birlikte yoğunlaşan çalışma için hazırlanmış olan 2500 adet kap, bölgedeki uygun alanlara sokak hayvanlarının kolayca erişebileceği şekilde yerleştirilerek içlerine su ve mama dolduruluyor.

 

15 kişilik bir ekip tarafından detaylı bir şekilde sürdürülen çalışma Eylül Ayı ortasına kadar devam edecek.

 

İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35