banner25

Başakşehirlilere Tarih Ziyafeti

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Divan toplantısı 17 Şubar Pazar günü Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı konferans salonunda heyecan, aşk ve azimle gerçekleşti.

Başakşehirlilere Tarih Ziyafeti
Divan heyetinin gündemi sunmasının ardından sorumlu mahalle adına Şahintepe Mahalle başkanı selamlama konuşması yaparak, Başakşehirlilere seslendi.

1 aylık çalışmaları içeren Sinevizyon gösteriminden sonra birim raporlarının takdimine geçildi. İlçe birim başkanları aylık çalışma raporları ve yapacakları faaliyetler hakkında detaylı bilgi verdiler.

Gündemin son maddesi olan Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN' in kapanış konuşmasında tüm Başakşehirli hemşehrilerine seslendi.

Hocamızın Vasiyeti

Rahmetli hocamız hastane de ağır hasta yatarken Şevket Kazan Beyi biz İstanbul’a bir programa misafir ettik. Şevket Kazan Bey, Hocamızın selamını bize iletti.

Sayın Kazan, “En son gönderdiği selam da Başakşehir’e oldu” demişti.

Hocamızın göndermiş olduğu selam anlamlıdır.Biz bunu vasiyet olara kabul ediyoruz.

Ve inşaallah hocamızın verdiği bu görevi alnımızın akıyla 2014’te ki yerel seçimlerde yerine getireceğiz.

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN konuşmasının sonunda Erbakan Haftası münasebetiyle 26 Şubat Salı günü saat 11:00 dan 27 Şubat Çarşamba günü saat 11:000 a kadar Rahmetli Hocamız Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN'ın kabrinde nöbet tutacağız. Bütün Başakşehirli hemşehrilermizi de bekliyoruz, dedi.

ŞAMA' dan Tarih Ziyafeti

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ünlü Tarihçi Yazar Ekrem ŞAMA, ilçe divanın ardından Başakşehirlilere tarih ziyafeti verdi.

ŞAMA, sözlerine başlarken salonu dolduran katılımcılara da teşekkür etti.

Ekrem ŞAMA, ibadet kastdıyla Siyonist ve Haçlı zihniyetin tarih boyunca çiğnedikleri antlaşmaları, çoluk çocuk demeden yaptıkları katliam ve zulümleri belgeleriyle Başakşehirlilere anlattı.

Siyonist ve Haçlı zihniyet İbadet kastıyla Müslümanları Öldürüyorlar

İbadet kastıyla ayağa kalkan Siyonist ve Haçlı zihniyetin birleşerek üzerimize geliyorlar.

Haçlı Seferleri ile ilgili olarak Strasbourg’da "Haçlı Seferleri, savaşlar ve çatışmalar değil, Doğu ve Batının, iki kültürün, iki medeniyetin, iki dinin birbirini doğrudan tanıma ilişkisidir" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamayı sert bir dille eleştiren ŞAMA, Bunlar antlaşmadan anlamazlar, bunlar ancak güçten anlarlar, dedi.

Konuşmasının devamında ŞAMA,


Haçlı zihniyetiyle aynı masaya otursanız, çocukları öldürmeyeceksiniz gibi maddeleri kabul ettirseniz bile günün birinde güçsüz düşseniz bütün maddeleri ibadet maksadıyla çiğnerler.

Çünkü onlara göre bütün insanlar doğuştan günahkardırlar, Ancak vaftiz olanlar müstesna...

Oysa bizim inancımızda bütün çocuklar tertemiz doğar ve İnsanların günahları evlatlarına geçmez, Herkesin günahı kendisinedir.

Osmanlı' da gittiği yerde önce çocukları kurtarırdı, Çünkü onlar masumdurlar.

Ak Partililer Bize Kızıyorlar

Ak Partililer siz bizi çok tenkit ediyorsunuz diye bize kızıyorlar, Bizim Amerika ile Avrupa ile antlaşmalarımız var diyorlar.

Antlaşma yaptın diye de ipin ucunu koy verirsen, Irak'ta 3,5 milyonu geçen ölülerin hesabını Allah' a veremezsiniz.

Soruyorum size, Türk ordusu niçin Afganistan da?

Zulümleri yapan NATO ülkeleri değilmi?

Tarih boyunca gittikleri yerlerde ibadet maksadıyla önce kadın ve çocukları öldürüp sonra malları talan eden Haçlı zihniyeti değilmi?

Hiçbir şekilde bunların antlaşmalarına güvenilmez.

Sırtını döndünmü arkadan hançerlerler.

ŞAMA'dan Nasihatlar

ŞAMA, Katılımcılara kendi uslubuyla güzel nasihatlarda bulundu.

Abdestsiz asla göreve çıkmayın diyen Ünlü Tarihçi, yaptığınız çalışma Tek ve yalnız olan Allah' ın rızası için olsun, dedi.

Ünlü Tarihçi Yazar Ekrem ŞAMA, Program sonunda kitaplarını imzaladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35