banner25

Başakşehir Zabıta Müdürü Görevden Alındı

Başakşehir Zabıta Müdürü Mustafa Arslan Görevden Alındı.

Başakşehir Zabıta Müdürü Görevden Alındı
Başakşehir Belediyesinden yaprak dökümü III

Bir süre önce Belediye başkanı Av.Mevlüt Uysal yardımcısı Mehmet Şahin'i şık olmayan bir şekilde görevden almıştı.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Daha Sonra İmar'daki yanlış ve hatalı çalışmalardan dolayı Başkan Uysal'ın hatalarına ortak olmak istemeyen diğer bir başkan yardımcısı Şenol Ercan da görevinden istifa etmişti.

Görevden alma sırası müdürlere geldi

Kısa bir süre öncede zabıta müdürü Mustafa Aslan gerekçe gösterilmeden görevinden alındı. Görevden alınan ve istifa edenlerin neden belediyede dönen hatalar ve yanlışlar konusunda açıklama yapmamaları da merak konusu oldu.

Bazıları yapılan yanlış ve hatalardan dolayı görevden alınanların ve istifa edenlerin de hatası olduğu için kendileri de yargı süreci ile karşı karşıya kalacaklarından dolayı susmayı tercih ettiklerini iddia ediyorlar.
 
Bir diğer görüş ise acaba belediye başkanı Mevlüt Uysal'in baskıları  neticesinde kimse açıklama yapmaya cesaret edemiyor dedikoduları ortalıkta dolaşıyor.

İlk ve en özgür haberler bizde ama haksızlık yapanlar ve haksızlığa urğayanlar bir kelime etmiyor

Başakşehir belediyesinde yanlış gidişatın olduğu şüphe götürmemesine rağmen meclis üyelerinin,başkan yardımcılarının ve danışmanlarının seslerini çıkarmayıp sıranın kendilerine gelmesini beklemesi doğru değil.  Başakşehir Times Gazetesi olarak Belediyenin iyi yönetilemediğini yıllardır ifade eden haberlere imza atıyoruz. 

CHP ilçe başkanı Özgür Karabat sırada yeni görevden almaların olduğunu söylemişti

CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat daha önce gazetemize yaptığı açıklamada Mevlüt Uysal'ın hatalarına ortak olmak istemeyen idarecilerin istifa edeceklerini ve başkan Uysal'ın da bir çok kişişiyi görevden alacağını ifade etmişti.

Zabıta müdürü'nün görevden alınmasından sonra Karabat sırada yeni istifalar olabilir diyerek belediyede yapılan hata ve yanlışlar ancak 4 yıl saklanabildi.
 
Şimdi artık mızrak çuvala sığmadı diyerek başkan Uysal'ın halka bilgi vermediğini iddia ederek bu yanlış gidişata CHP belediyesinde son vereceklerinin altını çizdi.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Emin
Mehmet Emin - 11 yıl Önce

Görevden alınanlar veya istifa edenler haksızlığa uğradıklarını düşünseler basına bir açıklama yaparak Belediye başkanı Mevlüt Uysal'a suçumuz nedir demeleri gerekmez mi ? Mehmet Şahin,Şenol Ercan ve Mustafa Aslan konuşmadıklarına göre belkide suçları görevden almayı gerektiriyor. Başkan'a çok da haksızlık yapmamak gerek. Bir insan haksızlığa uğradığını düşünse sezsiz kalmaz.

mustafa kara
mustafa kara - 11 yıl Önce

mevlüt uysal yanlış insanlarla çalışıyor ve yapılan bütün hatalar başkana mal ediliyor ilçe başkanı olduğu dönemde de böyleydi ama en azından o dönemdeki başkan yardımcıları başkanın hata yapmasını engelliyordu siyaset ekip işidir başkanda bunu çok iyi bilir ama ilçe başkanı olduğu dönemde yanında olan başarılı isimler nedense belediye başkanı olduğunda yanında değiller buda başkanın yanlış tercihinden kaynaklanıyor son bir sene hiçbir şey bitmiş değil ekibini yeniden kurup son bir yılı başarılarla doldurabilir tabi devam etmek istiyorsa buda onun tercihi...durmak yok yola devam

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35