banner25

Başakşehir Yeni Bir Bilgievi Daha Kazanıyor

Başakşehir’in her geçen gün gelişen mahallelerinden biri olan Kayaşehir Mahallesi de bilgievli oluyor. Başakşehir Belediyesi’nin örnek uygulamalarından biri olan Kayaşehir bilgievi için çalışmalar başladı.

Başakşehir Yeni Bir Bilgievi Daha Kazanıyor
aşakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın, "Kayaşehir'de çok güzel projeler hayata geçecek" şeklindeki açıklamasından sonra, Kayaşehir Mahallesi’nde de bilgievi açılması kararı alındı.
Kayaşehir mahallesinde artan öğrenci sayısını düşünerek, 700 m²’lik alanda açılması planlanan bilgievi, eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetler için önemli ayrıntılar içeriyor.

Bilgievinde tiyatro çalışmaları, seminer, konferanslar ve toplantılar için kullanılabilecek 75 m2 büyüklüğünde bir adet çok amaçlı salon, 60 m2’ lik bilgisayar odası, 77 m2 büyüklüğünde kütüphane ve 4 adet eğitici atölye bulunacak. Merkez Kayaşehir AVM 1. Çarşı katında Kayaşehirliler’e hizmet verecek bilgievi dışında, yakın bir tarihte İSMEK kurslarının da açılması bekleniyor.

Başakşehir’de bir bir açılan ve öğrencilerin adeta ikinci evleri konumuna yükselen bilgievleri, özellikle öğrencilerinin sınavlardaki başarıları ile dikkat çekiyor. Bilgievleri, kimi zaman öğrencilere yönelik eğitici faaliyetler ve çektikleri film ya da kültür gezileri, kimi zaman da piknik etkinlikleriyle Başakşehirli çocukların sesi oluyorlar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35