banner25

Başakşehir Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’ne kavuştu

Başakşehir'in ilk Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, İkitelli Sanayi Bölgesinde hizmete girdi.

Başakşehir Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’ne kavuştu
Yeni bir ilçe olan Başakşehir her geçen gün oluşumunu tamamlayarak sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda kamu yararına tüm eksikliklerini tamamlıyor.

Gelişmekte olan bir konuma sahip olması ve toplu yapılaşmaya müsait alanlarıyla dikkat çeken Başakşehir, bu alanda vatandaşlarının mağdur olmaması için Tapu ve Kadastro Müdürlüğünü hizmete soktu.

Merkezi Esenyurt olan açılışlarda Başakşehir ve Bağcılara konferans bağlantı yapılarak açılış gerçekleşti. Açılış startını İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yaparken Başakşehir’deki açılışı Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can ;” Özellikle sanayi sitesinin başkanları yanımızda. Biliyorsunuz burası Dolapdere sanayi sitesinin içinde hakikaten çok güzel bir yer olmuş ya Allah bismillah diyerek kurdelayı kesti.

Daha sonra 1000 m2 alana kurulu olan ve 21 personeliyle hizmet veren tapu dairesini gezen ve çalışanlarla sohbet eden Cevdet Can, arşivden mutfağa heryeri yerinde inceledi.

Bütün tapu daireleri modernizasyon kapsamında yenilendi

Başakşehir Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün yerleşim yeri itibariyle en iyi hizmet noktasında bulunduğunu söyleyen Can; “30 bin işyerinin olduğu bir alanda açıldı. Başakşehir’in merkezi denilebilecek ulaşım konusunda rahat bir konumda. Otomasyonla birlikte şuan vatandaşın öğlene kadar randevu alması ve gün içerisinde işlem yapmasından vatandaş gayet memnun. Zaten bütün tapu daireleri modernizasyon kapsamında yenilendi. Bu konuda bize ulaşan bir şikayet de bulunmamakta. Yaklaşık günde 100 yılda 15 bin işlem yapılmaktadır. Bölgemizde toplu işler daha yoğun” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35