banner29

Başakşehir Saadet'ten Milli Gazeteye Ziyaret

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Teşkilatı, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ı ziyaret ederek gazete çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Ziyarette Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen, İlçe Başkan Yardımcıları Ali Özdemir, Ömer Faruk Akyüzlü, Zeki Panzehir, Ali Ömer Aslan, Osman Bilgin ve Mehmet İpek hazır bulundu.

Başakşehir Saadet'ten Milli Gazeteye Ziyaret
Kurdaş, “Promosyon çalışmalarımız neticesinde çok olumlu sonuçlar aldık, alamaya devam ediyoruz. Aynı zamanda Milli Gazete ciddi bir atılama hazırlanıyor, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlerleyen zamanlarda yine bir promosyon çalışması daha yapmayı düşünüyoruz. Bununla birlikte inşallah 29 Ekim’de yani Erbakan hocamızın doğum gününde milligazete.com.tr.’yi de yeni yüzüyle yayın hayatına sokacağız.” şeklinde konuştu.

HOCAMIZIN EMANETİNİN EN İYİ YERLERE GETİRMEK BİZİM GÖREVİMİZ

Milli Gazete’ye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve Başakşehir ilçe teşkilatı olarak üzerine düşün görevleri en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyleyen Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen, “Milli Gazete bize Erbakan hocamızın bir emanetidir. Bunu en iyi yerlere getirmemiz ise hepimizin görevi. Milli Gazete’nin 29 kupona verdiği Erbakan hocamızın yazmış olduğu ‘Gizli Dünya Devleti’ adlı kitabı inşallah hem milletimiz için hem de gazetemiz için hayırlara vesile olur. Biz gazetemizin tanıtımı için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

MİLLİ GAZETE CİDDİ BİR ATILAMA HAZIRLANIYOR

Milli Gazete çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş ise, “Promosyon çalışmamız Milli Gazete ciddi destek verdi. İlerleyen zamanlarda yine bir promosyon çalışması daha yapmayı düşünüyoruz. Milli Gazete’yi en iyi yerlere getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Aynı zamanda Milli Gazete’mizin internet sitesini değiştiriyoruz ve haber postalına dönüştürüyoruz. Milli Gazete ciddi bir atılama hazırlanıyor. İnşallah 29 Ekim’de yani Erbakan hocamızın doğum gününde sitemiz yayın hayatına girecektir.” diye konuştu.

PROMOSYON ÇALIŞMAMIZDA ÇOK OLUMLU SONUÇLAR ALDIK

Kurdaş, “Promosyon olarak vermiş olduğumuz ‘Gizli Dünya Devleti’ adlı kitabımız çok ses getirdi. Yoğun bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde çok olumlu sonuçlar aldık ve almaya devam ediyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız neticesinde Milli Gazete’yi en iyi yerlere taşıyacağız. Promosyon çalışmaları çerçevesinde destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

İstanbul Times Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35