banner25

Başakşehir öğrencileriyle gururlandı

Başakşehir İBB Akşemsettin İlköğretim Okulu öğrencileri, Macaristan'ın Eger şehrinde düzenlenen Halk Oyunları Festivali’nde 1. olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Başakşehir öğrencileriyle gururlandı
Çok sayıda ülkenin katılımı ile Macaristan'ın Eger şehrinde düzenlenen Halk Oyunları Festivali’nde ülkemizi Ege yöresinden derlenen halk oyunları ile temsil eden İBB Akşemsettin İlköğretim Okulu öğrencileri, büyük beğeni toplayarak en iyi koreografi ve en iyi kostüm dalında 1. oldular.


“Ülke Ve İlçemizi Gururlandırdık”


Yarışmaya katılan öğrencileri hazırlayan eğitmen Ahmet Almas, Sınıf Öğretmeni Meltem Tekin ve Okul Müdürü Hasan Mangır sevinçlerini dile getirerek bu başarıda katkıda bulunan kişilere teşekkür ettiler ve yarışmada Türkiye ve Başakşehir’i en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade ettiler. Yarışmadan sonra Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı teşekkür ziyaretine gelen Okul Müdürü Hasan Mangır, öğrenciler, sınıf öğretmenleri ve velilerden oluşan bir heyet; Başkan Uysal'a bir plaket ile yarışmada aldıkları katılım belgesini armağan ettiler.

Başkan Uysal Destek Vermişti

Yarışma öncesinde Başkan Mevlüt Uysalı ziyaret ederek Türkiye ve Başakşehir’i temsil edeceklerini ve Başakşehir Belediyesi’nden destek istediklerini belirten öğretmen öğrenci ve velileri kırmayan Uysal, yarışma ekibinin Macaristan'a ulaşımlarını üstlenmişti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35