banner25

Babannem 100 Yaşında BKSM’de Seyirciyle Buluştu

‘Babaannem 100 Yaşında’ adlı tiyatro oyunu Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde izleyiciyle buluştu.

Babannem 100 Yaşında BKSM’de Seyirciyle Buluştu
Arjantinli yazar Roberto Cossa’nın yazdığı, Zafer Algöz’ün yönettiği oyunda Ayça Koyunoğlu, Şebnem Bilgeer, Berk Yaygın, Deniz Güzelmeriç, Deniz Özmen ve Çetin Kaya oyunculuk performanslarıyla göz doldurdu. Babaanne rolünü üstlenen Seksenler dizisinin manav Mustafa’sı Aşkın Şenol ise izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Gülünç Bir Öykü
Tiyatro Adam ekibinin sahneye koyduğu 2 perdelik oyun izleyicilere kahkaha dolu iki saat yaşatırken, bir yandan da tüketim çılgınlığını ilginç bir dille ele alıyor.

BKSM Harika Bir Salon
Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı oyunda, doymak bilmeyen babaanneyi canlandıran Aşkın Şenol, ‘Burayı çok seviyoruz. Burada ikinci oyunumuzdu umarım birçok kere daha geliriz. Çok sıcak karşılandık. Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi harika bir salon. İzleyicisi çok keyifli . Yüzlerce seyirciye tiyatro izleme fırsatı veren Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim.’ diye konuştu.

Bahçeşehirlilerden Yoğun İlgi
Başakşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan sanatın adresi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'nin salonunu dolduran tiyatroseverler oyun boyunca kimi zaman eğlenceli kimi zaman da duygulu anlar yaşadı. Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde oyunu izleyen tiyatroseverlerden tam not alan oyun, finalde seyircinin bitmek bilmeyen alkışlarıyla son buldu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35