banner32

Aile'de İletişim Sağlıklı Toplumu Oluşturur

Çocuk, aile konusunda çok yönlü eğitsel faaliyetlerine yurtiçi ve yurtdışında devam eden Televizyon Programcısı, Yazar Saliha Erdim, büyük ilgi gören söyleşilerinin bir yenisiyle daha Başakşehir Kültür Merkezi'ndeydi.

Aile'de İletişim Sağlıklı Toplumu Oluşturur
Erdim, çocuk gelişiminde televizyonun olumlu- olumsuz etkileri ve  aile üyeleri arasındaki iletişimin, kanıksanmış bazı davranışların çocuklarımızın gelişimine etkilerini çarpıcı örneklerle anlattı. Anne ve anne adaylarına uyarılarda da  bulunan Saliha Erdim" Sakın evde akşama kadar dolup seni babana söyleyeceğim demeyin.

İstanbul Times Haber Merkezi

Çocukla baba arasında bir engel yaratmayın, bu iletişim kopukluğu patolojik bazı sorunların yaşanmasında neden olabilir” dedi.


Artık hayatın bir parçası olan televizyonun, yetişkinler kadar, çocuklarında vazgeçilmezi olduğunu kaydeden Erdim “Kendimizi kötü yayınlardan koruyabilirsek, çocuklarımıza örnek olabilecek davranışlarımızda gelişir” dedi.


Çok sayıda Başakşehirlinin takip ettiği söyleşinin sonunda Saliha Erdim "Hayat Filminden Kurtarıcı Kareler isimli kitabını imzaladı. 


Kaynak : İstanbul Times Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35